Хто зіграє в чемпіонаті Харківщини з футболу: календар змагань

06.05.2021 12:22 Спорт
Фото взято зі сторінки ХОАФ у Facebook Фото взято зі сторінки ХОАФ у Facebook
У цьогорічному розіграші літнього чемпіонату Харківщини з футболу, що стартує 8 травня, візьмуть участь 16 команд, які будуть розділені на дві ліги – Вищу та Першу.

Вища ліга чемпіонату Харківщини з футболу – 2021 року складається з вісьмох команд. Тож участь у сильнішому дивізіоні регіону візьмуть три харківські команди – «Універ-Динамо», «Динамік-ХНУРЕ», «Кобра». Дві останні команди у минулорічній першості участі не брали. З цими трьома командами за медалі сперечатимуться чемпіон зимової першості Харківщини первомайський «Квадро», ФК «Зміїв», ФК «Богодухів», «Лозова-Панютине» та солоницівський «Енергетик». Змагання проходитимуть у три кола.

Читайте також: Спортивний бренд Солоницівки: історія, цілі й мрії футбольного клубу «Енергетик»

У стартовому турі, який пройде найближчої суботи, 8 травня, чинний чемпіон змагань «Універ-Динамо» прийматиме «Динамік-ХНУРЕ», «Квадро» – «Кобру», «Зміїв» – «Енергетик», а «Лозова-Панютине» – «Богодухів».

У Першій лізі, як і у Вищій, змагатимуться вісім команд: куп’янський «Металург», балаклійський «Цементник», слобожанський «Гудвін», ізюмський «Крем’янець», валківський «Маяк», ФК «Золочів», ФК «Кирилівка» та сахновщинський «Колос». Тут також команди зіграють у три кола.

У першому турі зіграють «Крем’янець» – «Маяк», «Металург» – «Кирилівка», «Цементник» – «Гудвін» та «Золочів» – «Колос».

Автор: Олександр Гаркавець

Теги: