Команди з п’ятьох громад Харківщини взяли участь у мініфутбольному турнірі 

09.11.2023 18:15 Спорт
Фото з групи ЧУГУЇВСЬКА РАЙОННА ФЕДЕРАЦІЯ ФУТБОЛУ у Facebook Фото з групи ЧУГУЇВСЬКА РАЙОННА ФЕДЕРАЦІЯ ФУТБОЛУ у Facebook

Минулими вихідними у селі Кам'яна Яруга Харківської області пройшла першість Чугуївського району з міні-футболу серед команд ветеранів 35+.

Про це медіа «Слобідський край» розповів голова Чугуївської районної федерації футболу Сергій Бєлов.

У турнірі брали участь шість команд з п’ятьох територіальних громад Чугуївського району: «Старт» Чугуїв та СК «Кам’яна Яруга» (обидві – з Чугуївської ТГ), «Малинівська ТГ» (Малинівська громада), «Маяк» Коробочкине (Чкаловська ТГ), «Донець» Печеніги (Печенізька ТГ), «Зоря» Новопокровка (Новопокровська ТГ).

Команди були розділені на дві підгрупи, де кожна грала з кожною. Кращі колективи виходили у фінал, а другі місця зустрічалися в матчі за бронзу. Тож переможцем змагань став «Донець», який обіграв команду з Малинівської громади 5:1. Третє місце посів «Старт», він переміг «Зорю» 5:3.

За підсумками турніру було визначено кращих гравців. Кращий воротар – голкіпер команди «Донець» Олексій Варивода. Кращим гравцем визнали також представника тріумфаторів Льва Панченка.

Нагадаємо, 7 листопада гравець з Харкова допоміг «Шахтарю» здобути сенсаційну перемогу над «Барселоною».

На початку листопада харківський «Металіст 1925» здобув вольову перемогу в чемпіонаті України.

Також ми розповідали, що в Донецькій територіальній громаді проходить дитячий футзальний турнір, де беруть участь команди з трьох ТГ Харківщини.

Більше новин рубрики Чугуївський район читайте на нашому сайті.

Більше новин рубрики спорт читайте на нашому сайті.

Автор: Савелій Мякушко

Теги: