«Металіст» підписав півзахисника, який грав в англійській Прем'єр-лізі

21.09.2021 09:06 Спорт
Фото: throughitalltogether.sbnation.com Фото: throughitalltogether.sbnation.com
Футбольний клуб з Харкова «Металіст» представив свого чергового новачка, яким став 28-річний англієць Кадім Харріс.

Увечері 20 вересня харківський «Металіст» на своєму офіційному сайті оголосив про підписання контракту з англійським півзахисником Кадімом Харрісом.

Кадім Раймонд Матурін-Харріс, відомий як Кадім Харріс, народився 8 червня 1993 року в Лондоні. Вихованець клубу «Уіком», у першій команді якого дебютував у 16 років. Пізніше грав за «Кардіфф Сіті», «Брентфорд», «Барнслі» і «Шеффілд Уенсдей».

У футболці «Кардіффа» провів 13 ігор і забив 1 м'яч (у ворота «Фулхема») в англійській Прем'єр-лізі. Також на його рахунку 138 матчів, 8 голів і 14 результативних передач в Чемпіоншипі, другому за силою дивізіоні англійського футболу.

Читайте також: Чемпіонат Харківщини з футболу: масова сутичка і шість видалень у Валках

У «Металісті» Харріс гратиме під 30 номером. У прес-службі харківського клубу відзначають, що Кадім став першим англійським легіонером в українському футболі.

– Уже провів пару тренувань з новою командою. Крім того, подивився місто і інфраструктуру «Металіста» – все дуже красиво. Вражений тим, що тут відбувається. Також я познайомився з керівництвом клубу, їх бачення збігається з моїм. Я розумію, що це великий клуб, крутий проєкт, і для мене дуже приємно бути його частиною, – сказав Харріс в інтерв'ю клубній прес-службі.

Дебютувати півзахисник у складі харківської команди може вже сьогодні, 21 вересня, коли «Металіст» у рамках 1/16 фіналу Кубка України зіграє вдома з «Десною».

Автор: Савелій Мякушко