Незвичне виконання пенальті у чемпіонаті Харківської області – ВІДЕО

06.04.2021 09:00 Спорт
Фото: facebook.com/fcavangardkharkiv Фото: facebook.com/fcavangardkharkiv
В останньому турі групового етапу зимового чемпіонату Харківської області з футболу харківський «Авангард» зустрічався з куп’янським «Металургом». Родзинкою цього матчу став хитрий розіграш пенальті у виконанні харків'ян.

4 квітня лідер групи В «Авангард» розгромив куп’янський «Металург» 4:1 і вийшов у півфінал з першого місця. Мабуть, найцікавіший момент цієї зустрічі трапився на 57-й хвилині матчу. Харків’яни заробили пенальті. До м’яча підійшов Антоній Емере. Замість звичайного прямого удару з позначки, він вирішив це пенальті розіграти з партнером, віддавши пас на Артема Кучкова. Втім з його ударом упорався воротар, відбивши м’яч на кутовий.

Головний тренер «Авангарду» Роман Мельник поділився враженням від цього епізоду.

– Рахунок був 3:0, хлопці вирішили покуражитися. Було красиво, але неефективно, так? Забив би Кучков, було красиво, але не попав туди, куди треба. Хлопці вирішили в цьому моменті, так би мовити, зайнятися самоуправством. Моє ставлення до цього? Справа в тому, що була комфортна перевага 3:0, в іншому випадку, думаю, вони такого б не робили. Хоча за мою тренерську кар’єру це не перший подібний епізод. Георгій Судаков, який наразі грає в донецькому «Шахтарі», розігрував так пенальті, – розповів Роман Мельник у коментарі «Слобідському краю».