Прогноз на матч чемпіонату світу – 2022 Вельс – Англія від Parimatch

Promo
28.11.2022 11:41 Спорт
Фото: bbc.co.uk Фото: bbc.co.uk
У матчі третього туру ЧС-2022 Вельс спробує здивувати Англію й увесь футбольний світ.

29 листопада розпочинаються матчі заключного туру групового етапу чемпіонату світу з футболу – 2022. В одному з них гратимуть збірні Вельсу і Англії. Азартні любителі футболу можуть ознайомитися з котируваннями на цей матч за посиланням Уельс – Англія коефіцієнти. А ми вам розкажемо, як команди грають на мундіалі в Катарі, і дамо свій прогноз на цей поєдинок.

Виступи Англії на ЧС-2022

У першому турі Англія стала однією з найрезультативніших команд ЧС-2022. Стартовий поєдинок команда Гарета Саутгейта проводила проти збірної Ірану. Аналітики Parimatch вважали європейців явним фаворитом цього матчу, втім підсумкового результату було вкрай важко передбачити. Понад півгодини британці не могли відкрити лік своїм голам на турнірі, а потім пішло-поїхало. До перерви англійці забили тричі, а після відпочинку відзначилися ще стількома ж голами. Іран спромігся на дубль Мехді Таремі. 6:2 – перемога Англії.

Англія - Іран, чемпіонат світу - 2022

Фото: skysports.com

Після такої гольової феєрії британці провели дуже бліду гру проти США. Коли дивишся цей поєдинок, складається таке враження, що англійцям перемога не потрібна, головне – не програти. У підсумку їх матч закінчився внічию 0:0. Після двох турів підопічні Саутгейта очолюють групу В з чотирма очками.

Виступи Вельсу на ЧС-2022

Після двох матчів Вельс за грою можна назвати однією з найслабших команд ЧС-2022. У стартовому турі британці тільки в кінцівці поєдинку зуміли зрівняти рахунок у матчі з США. Рятівний гол з пенальті забила головна зірка валлійців Гарет Бейл.

Матч другого туру проти Ірану можна було вважати найважливішим для британців на цьому турнірі. У разі перемоги вони мали дуже непогані шанси на прохід далі. Однак у тому матчі підопічним Роба Пейджа не вдалося зіграти навіть унічию, хоча до цього все йшло. На підсумковий результат того матчу вплинуло видалення воротаря Вельсу Вейна Хеннесі на 86-й хвилині гри за рахунку 0:0. У компенсований арбітром час іранці скористалися чисельною перевагою, вигравши поєдинок 2:0, чим практично поставили хрест на перспективах валлійців вийти в плей-оф.

Вельс - Іран, чемпіонат світу - 2022

Фото: mirror.co.uk

Прогноз на матч Вельс – Англія

Так, поразка Вельсу в другому турі звела їх шанси на вихід з групи до мінімуму, але вони все ще існують. Є два варіанти, за яких підопічні Роба Пейджа завоюють бажану путівку в плей-оф.

  1. Вельс обіграє Англію в чотири голи і більше.
  2. Вельс здолає англійців з будь-яким рахунком, а у паралельному матчі Іран і США зіграють унічию.

Англія, своєю чергою, не вийде з групи, якщо програє валлійцям у чотири і більше голів, а в матчі Іран – США не буде нічиєї. Перемога англійців гарантує їм перше місце в групі. Нічия чи поразка з певним рахунком також може дозволити їм стати кращою командою квартету, але в такому випадку потрібний буде певний результат у протистоянні азіатів і американців.

Вельсу вже нічого втрачати, і вони, можливо, розкриватимуться з перших хвилин матчу, а команді Саутгейта квапитися нікуди не треба. Вони можуть віддати ініціативу супернику і намагатимуться спіймати його на контратаках, а з такими вибуховими гравцями, як Рахім Стерлінг, Букайо Сака, Філ Фоден, Гаррі Кейн та іншими, це більш ніж можливо. Тому думаємо, що в цьому матчі команди потішать глядачів голами. Пропонуємо вам у звітній грі звернути увагу на голи, а саме на «Тотал більше 2,5», на що в Parimatch дають 1,82. Більш безпечна ставка – «Тотал більше 2». На це ви можете «зарядити» в Parimatch за коефіцієнт 1,38.

Бажаємо вам приємного перегляду матчів ЧС-2022, а також вдалих ставок, які ми вам радимо робити в Parimatch.