У Харкові відбудеться матч Ліги чемпіонів

11.08.2021 16:28 Спорт
Фото: m.sportsdaily.ru Фото: m.sportsdaily.ru
Сьогодні, 11 серпня, стало відомо, що донецький «Шахтар» проведе свій домашній матч плей-оф кваліфікації Ліги чемпіонів у Харкові.  

Вчора, 10 серпня, донецький «Шахтар» обіграв бельгійський «Генк» і тепер сперечатиметься з «Монако» за вихід у групову стадію плей-офф.  

Перша гра відбудеться 17 серпня в Монако, а матч-відповідь проходитиме 25 серпня на ОСК «Металіст» у Харкові, початок о 22:00.. Про це повідомляє прес-служба донецького «Шахтаря».

Читайте також: Чемпіонат Харківщини з футболу: лозівчани знову підносять сенсацію

Відповідне рішення ухвалено через те, що 24 серпня на київському НСК «Олімпійський» проходитиме святковий концерт до Дня незалежності України.

– Фактично в період від 20 до 25 серпня на «Олімпійському» буде величезна кількість сценічних конструкцій для проведення концерту до 30-річчя незалежності України. Це пряма причина перенесення. Чому Харків? «Арена Львів» зайнята – там теж буде концерт. До того ж у нас у принципі був підписаний попередній договір про те, що ОСК «Металіст» є резервним стадіоном для проведення єврокубкових матчів, – зазначив директор департаменту експлуатації ТОВ «Шахтар-Сервіс» Вадим Гунько.

У прес-службі гірників зазначають, що інформація щодо квитків з’явиться на офіційному сайті «Шахтаря» пізніше.

Нагадаємо, що з лютого 2017 року по березень 2020 року донецький «Шахтар» проводив всі свої домашні матчі у Харкові.

Автор: Савелій Мякушко