Харківське «Динамо» завершило регулярну першість України з хокею

28.02.2019 10:28 Спорт
Фото: uhl.ua Фото: uhl.ua
Вчора, 27 лютого, в Харкові пройшов матч заключного 40-го туру Української хокейної ліги, в якому місцеве «Динамо» приймало на своєму майданчику білоцерківський «Білий Барс».

Як повідомляє прес-служба УХЛ, гості добре почали поєдинок і змогли повести в рахунку після точного удару Дениса Бородая. При цьому саме «Білий Барс» знаходився в чисельній меншості, а форварди команди організували блискавичну контратаку. Обидва клуби грали не грубо, але заробили до перерви на двох відразу шість вилучень. Одне з них реалізували білоцерківці, подвоївши свою перевагу.

Друга 20-хвилинка пройшла в позиційній боротьбі, але гру вміло контролювали гості. Тут обійшлося без результативних атак. На старті заключного періоду «Білий Барс» поставив крапку в протистоянні. Швидкий випад гостьового колективу завершився голом Дениса Бородая.

Таким чином харківські хокеїсти завершили регулярну першість на передостанній, п'ятій, сходинці, набравши в 40 матчах 28 очок.

Уже 3 березня МХК «Динамо» і «Білий Барс» зійдуться в першому матчі чвертьфінальної серії, яка триватиме до двох перемог однієї з команд.

Читайте також: Харківський «Металіст 1925» підсилився півзахисником