Харківські фігуристи завоювали золоту медаль на міжнародному турнірі

15.02.2021 14:59 Спорт
Фото: kharkivoda.gov.ua Фото: kharkivoda.gov.ua
Харків’яни Олександра Назарова та Максим Нікітін виграли міжнародні змагання зі спортивних танців на льоду.

Рейтингові змагання зі спортивних танців на льоду «LuMi Dance Trophy» відбулися з 11 по 13 лютого в Одесі. Участь у турнірі взяли спортсмени з 10 країн світу, які розіграли медалі серед дорослих та юніорів. Харківський танцювальний дует Олександра Назарова та Максим Нікітін упевнено переміг серед дорослих. У сумі за ритмічний та довільний танець вихованці тренерки Галини Чурілової отримали від суддів 191.95 балів. Друге місце посіли білоруси Вікторія Семенюк та Ілля Юхімук (160.25 балів). Бронзові медалі здобули Юлія Жата і Акалін Берк з Туреччини (151.96 балів). Про це повідомляють в Управлінні у справах молоді та спорту Харківської ОДА.

Читайте також: Еліна Світоліна не змогла вийти до чвертьфіналу Australian Open

У змаганнях серед юніорів перемогли Ангеліна Кудрявцева та Ілля Каранкевич з Кіпру (161.58 балів), а друге місце посів харківський дует Марія Пінчук і Микита Погорєлов (138.98 балів). Третє місце серед юніорів було за білорусами Златою Мартищенко і Владиславом Ситіком.

Ще один харківський танцювальний дует Єлизавета Крапівна та Данило Єфременко зупинилися за крок від нагород, посівши четверте місце.

Автор: Савелій Мякушко