Збірна Харківщини посіла перше загальнокомандне місце на чемпіонаті України

19.03.2024 18:52 Спорт
Збірна Харківщини / Фото: Харківська обласна військова адміністрація Збірна Харківщини / Фото: Харківська обласна військова адміністрація

На чемпіонатах України серед спортсменів до 23 років збірна Харківської області здобула 2 золоті, 4 срібні та 4 бронзові медалі.

Про це пише «Слобідський край» з посиланням на Харківську обласну військову адміністрацію.

Змагання відбулися 16 та 17 березня у Дніпрі.

На чемпіонаті України з греко-римської боротьби серед спортсменів до 23 років у місті Дніпро збірна Харківської області здобула 1 золоту, 2 срібні та 4 бронзові медалі.

Чемпіоном України у вазі до 130 кг став Михайло Вишнивецький, який у фіналі переміг одесита.

Дмитро Васильєв посів друге місце у вазі до 72 кг, поступившись «золотом» Владиславу Євтушенку з Донецької області.

Також срібну медаль здобув Руслан Абдієв. Він успішно дійшов до фіналу, де поступився Івану Чмирю із Закарпатської області.

Бронзовими призерами стали Артем Лиско, Ярослав Кулинич, Станіслав Соболь та Владислав Дягілев.

За підсумками чемпіонату України з греко-римської боротьби збірна Харківської області посіла перше загальнокомандне місце.

В свою чергу, у Луцьку відбувся чемпіонат України з вільної боротьби серед спортсменів до 23 років, на якому харківські борці здобули 1 золоту та 2 срібні медалі.

У фіналі вагової категорії до 125 кг на килимі зустрілися два харківські борці Володимир Кочанов та Дмитро Гаміловський. Перемога дісталася Володимиру, який став чемпіоном України. Дмитро посів друге місце.

Також срібним призером чемпіонату став Руслан Соловей. У ваговій категорії до 57 кг він поступився у фіналі киянину Владиславу Абрамову.

Нагадаємо, що минулого тижня Богодухівська ДЮСШ брала участь у чемпіонаті України з футзалу U-14. За підсумками змагань представники Харківської області завоювали бронзові медалі.

Також, харків’янин Олександр Єфімов здобув бронзову медаль на міжнародних змаганнях з тхеквондо (ВТФ) «Belgium Open».