Який вигляд матиме ТРЦ «Караван» після масштабної реконструкції – ФОТО, ВІДЕО

20.05.2021 08:50 Суспільство
29 травня у Харкові стартує масштабна реновація ТРЦ «Караван».

Після реконструкції ТРЦ «Караван» у Києві настала черга оновлень й у Харкові. 29 травня стартує масштабна реновація харківського флагмана шопінгу та відпочинку. Вартість проєкту складає 9,5 мільйона доларів. Об’єкт планують оновити в рекордні терміни – повне переобладнання «Каравану» має завершитися в листопаді 2021 року.

Відразу заспокоїмо прихильників цього ТРЦ: щоб пошопитися або відпочити у «Каравані», не доведеться чекати листопада. Торговельно-розважальний центр продовжить працювати практично у звичайному режимі.

Читайте також: У Лозовій відремонтують ще одне відділення лікарні

– Проєкт реновації передбачає зонування, тож глобального закриття ТРЦ не буде. Завжди працюватимуть 70 % торговельних галерей, також постійно працюватиме гіпермаркет «Ашан». Проєкт реконструкції розроблено таким чином, щоб мінімізувати незручності для орендаторів і відвідувачів, – пояснила директорка ТРЦ «Караван» Ольга Василенко.

ТРЦ Караван Харків

Передбачається повне оновлення фасадної частини та інтер’єрів ТРЦ згідно з останніми світовими тенденціями в архітектурі та дизайні. Територію поблизу торговельного центру облаштують зонами відпочинку. Об’єкт стане безбар’єрним – люди з обмеженими можливостями пересуватимуться ним без проблем. Будуть модернізовані торговельні галереї, зони загального користування і розваг, значно розширять фудкорт.

– Наразі наш фудкорт нараховує 320 посадкових місць. Однак ми часто чуємо від наших орендаторів і відвідувачів, що цього замало. Тож у ході реновації плануємо проблему вирішити, значно збільшимо кількість посадкових місць, – підкреслила Ольга Василенко.

У новому фудкорті планується камерна ресторанна посадка для людей, що бажають усамітнитися, відкрита – для великих і гучних компаній, а також зона для сімей з маленькими дітьми, де столики стоятимуть навколо дитячого майданчика. Медійна сцена для проведення івентів також розташовуватиметься на території фудкорту.

У «Каравані» обіцяють виконати ще одне прохання відвідувачів – установлять камери схову для одягу та речей. А ще в ТРЦ з’являться акустичні zoom-кабіни, де гості зможуть спокійно провести телефонні перемовини.

Автор: Юлія Міронюк