Гороскоп на тиждень 17–23 квiтня для всіх знаків зодіаку

16.04.2023 15:50 Суспільство
Колаж: "Слобідський край" Колаж: "Слобідський край"

Зірки радять Водоліям не піддаватися спокусі,  Овнам – покладатися тільки на себе, а Тельцям – суворо дотримуватися законів та домовленостей.

ОВЕН 
Цього тижня покладайтеся тiльки на себе. Вашi думки i дiї будуть найправильнiшими. До четверга закiнчуйте i упорядковуйте все, що необхiдно. Водночас ведiть переговори та готуйтеся до проектiв i нововведень, якi на довгий час стануть осереддям ваших iнтересiв i об’єктом докладання сил. Вiдсуньте емоцiї на другий план i спробуйте не упустити свiй шанс.
Сприятливi днi – 22, 23; несприятливий – 20.

ТЕЛЕЦЬ
Дiйте так, як вам велить почуття обов’язку, допомагайте близьким людям i оточуючим. Не порушуйте закон i партнерськi домовленостi. Тодi ви одержите винагороду, але головне – у вашому життi будуть вiдновленi спокiй i гармонiя. У коханнi альтернативнi можливостi можуть закрутити вам голову. Не поспiшайте нiкому нiчого обiцяти.
Сприятливi днi – 17, 20; несприятливий – 22.

БЛИЗНЮКИ
Можливо, доведеться змiнити деякi свої погляди або намiри. Посилюється конкуренцiя, i вам доведеться оцiнити здiбностi i сили того, хто знаходиться з iншого боку барикад. Намагайтеся розiбратися з конфлiктними ситуацiями i дiйти визначеностi – на яку спiвпрацю ви можете розраховувати найближчим часом. У вихiднi пожертвуйте вiдпочинком, якщо є чим зайнятися. 
Сприятливi днi – 18, 23; несприятливий – 19.

РАК
Якщо ви планували ремонт у будинку, то цей тиждень один з найоптимальнiших у роцi для такої мети. Можна закладати фундамент, вести будiвельнi роботи. Але можна обмежитися генеральним прибиранням або косметичним ремонтом. Ви можете вiдчути потребу взятися до якоїсь нової теми. Не гальмуйте свої прагнення, навiть якщо доведеться пожертвувати почуттям обов’язку перед близькими. Особистi стосунки вiд таких змiн тiльки виграють.
Сприятливий день – 22; несприятливий – 17.

ЛЕВ
Можливо, цього тижня виснажиться запас терпiння вiдносно тих, хто користується плодами ваших трудів, увагою i прихильнiстю. Якщо немає взаємообмiну, то продовжувати вiдносини в тому ж дусi не має сенсу. Можливо, з кимось ви вирiшите розлучитися або перевести контакт в iншу площину. Ваш ентузiазм отримає належне пiдживлення. Цiлi та iнтереси стануть прагматичнiшими. 
Сприятливий день – 21; несприятливий – 22.

ДIВА
Ви можете втiлити деякi зi своїх iдеалiв. Головне – визначитися з прiоритетами i неспiшно просуватися у вибраному напрямку. Обстановка в оточеннi буде напруженою, але такi ситуацiї часто йдуть на користь справi i приваблюють нових учасникiв подiй, зв’язки i перспективи. Якщо були плани пiдвищити квалiфiкацiю, взяти участь у роботi семiнарiв або тренiнгiв, то для цього теж зараз сприятливий час. 
Сприятливi днi – 21, 23; несприятливий – 17.

ТЕРЕЗИ
Цей час iдеально пiдходить для ремонту, переїзду або реконструкцiї житлового простору. Але спочатку визначтеся, наскiльки емоцiйно ви готовi до серйозних змiн. Може з’явитися i бажання розплутати суперечностi в особистих стосунках. Потягнувши за одну ниточку, ви можете вiдкрити для себе деякi таємницi, якi ранiше залишалися нерозгаданими. Ви готовi дiяти смiливiше.
Сприятливi днi – 22, 23; несприятливих немає.

СКОРПIОН
Посилюється конкуренцiя. Намагайтеся не нажити собi ворогiв, коректуйте свою лiнiю поведiнки, якщо вiдчуваєте антагонiзм або заздрiсть. Зараз багато чого, що замовчувалося, може проявитися. Шукайте джерело проблем, насамперед у собi. Одночасно це i хороша можливiсть усе обговорити, знайти спiльнi з партнерами цiлi i налагодити конструктивну спiвпрацю. До того ж в особистому життi зможете насолодитися теплими обiймами, про якi давно мрiяли.
Сприятливi днi – 19, 21; несприятливий – 17.

СТРIЛЕЦЬ
Вашi творчi здiбностi зараз на висотi. Можна спробувати себе в новiй ролi, змiнити щось в iмiджi або поекспериментувати в особистих захопленнях. Робочий час бажано присвятити наведенню ладу в справах i пiдготовцi умов для початку нової теми, яка буде пов’язана з новим партнерством. Можливо, з цiєї причини у вихiднi ви захочете об’єднати дiловi i особистi плани.
Сприятливi днi – 18, 20; несприятливий – 23.

КОЗЕРIГ
Цей тиждень принесе вам випробування, якi потрiбно прийняти спокiйно та направити зусилля на збереження стабiльної обстановки на роботi i вдома. Придiлiть бiльше уваги дiтям, їхнiм проблемам i проханням. Можливо, ваша пiдтримка зараз потрiбна i коханiй людинi. Допомагаючи i беручи на себе турботи iнших людей, ви якiсно мiняєте i власне життя. Можна братися за реалiзацiю проекту, який виявить вашi креативнi i лiдерськi якостi. 
Сприятливий день – 17; несприятливий – 21.

ВОДОЛIЙ
Не пiддавайтеся спокусам, якщо вiдчуваєте, що це може похитнути основи вашого життя. У сiм’ї назрiває ситуацiя, яка вимагатиме терплячого спiльного розбирання обставин. Зважайте на те, що вашi цiлком безневиннi вчинки зараз можуть бути неправильно розтлумаченi партнером. Образи i ревнощi не випадковi, якщо вашi дiї кидають виклик умовностям. Ближче до вихiдних плануйте зайнятися новим серйозним проектом. 
Сприятливий день – 22; несприятливих немає.

РИБИ 
Поряд з вами, серед близьких або колег, можуть раз у раз виникати суперечки. Ваша лояльнiсть i бажання згладити гострi кути допоможуть зняти гостроту моменту, але головне – розiбратися в сутi того, що вiдбувається, i вийти на новий рiвень розумiння i спiвпрацi. Реконструкцiї, якi ви запланували у себе в будинку, можуть вимагати значних сил i коштiв. Бажання змiн i романтичнi настрої у вихiднi примусять вас вiдкласти всi справи i насолодитися спiлкуванням з тими, кого ви любите.
Сприятливi днi – 18, 23; несприятливий – 22.