Гороскоп на тиждень 2–8 жовтня для всіх знаків зодіаку

29.09.2023 17:20 Суспільство
Фото: Слобідський край Фото: Слобідський край

Початок жовтня для деяких знаків зодіаку буде не таким легким, як хотілося б. Але не для всіх – Тельцям, наприклад, зірки віщують задоволення від роботи та успіх у коханні. 

ОВЕН

Подiї тижня вимагатимутьть вiд вас мобiлiзацiї сил. Перша половина тижня дуже несприятлива для будь-якого спiлкування. Вiрогiднi складнi процеси реорганiзацiї справи. У багатьох питаннях Овни-керiвники зустрiчатимуть наполегливий опiр i непокору. Можлива втрата значного числа спiвробiтникiв або партнерiв.

Сприятливi днi – 7, 8; несприятливі – 3.

 ТЕЛЕЦЬ

Цей тиждень може принести задоволення вiд виконаної роботи, успiх у коханнi. Тиждень отримання сокровенних знань, осягнення iстин i духовного очищення тих Тельцiв, яких нелегка доля зробила сухими, черствими людьми, байдужими до близьких i друзiв. Цей тиждень сприяє успiху в боротьбi з власним «его».

Сприятливi днi – 6; несприятливi – 3.

 БЛИЗНЮКИ

Тиждень вiдпочинку, дотримання традицiй, звичок. Можливо, що вам удасться успiшно завершити вiдкладенi справи або зясувати всi питання, що мучили вас. Близнюки можуть вiдчути потребу в спiлкуваннi з батьками, давнiми друзями або у вiдвiдуваннi пам’ятних мiсць.

Сприятливi днi – 2; несприятливi – 5.

 РАК

Для тих Ракiв, хто займається самоосвiтою i самоудосконаленням, наступить час визнання i кармiчної винагороди. Якщо особистiсть недостатньо духовно розвинена можливi душевний неспокiй, погiршення самопочуття. Поганi передчуття Ракiв можуть виправдатися. Образливi слова, сказанi ними зопалу, надовго залишаться в пам’ятi людей.

Сприятливi днi – 8; несприятливi – 4.

 ЛЕВ

Цілком можливі конфлiкти з партнерами i друзями або великий скандал у сiм’ї. Намагайтеся уникати необережних висловлювань i зловживання алкоголем. Вірогідний вiзит друзiв або родичiв надасть можливiсть приємно провести час. У багатьох Левiв може з’явитися прагнення до досягнення популярностi, до свiтських розваг, до веселостi.

Сприятливi днi – 7; несприятливi – 3.

 ДIВА

Тиждень має подвiйну характеристику. Несприятливе поєднання планет може призвести до рiзних неприємностей. Перша половина тижня принесе душевне сум’яття. Дiви не зможуть оцiнити всi переваги i недолiки становища, критично поглянути на досягнутi результати.

Сприятливi днi – 4, 8; несприятливi – 2.

 ТЕРЕЗИ

Імовiрно, що ви зiткнетеся з грубiстю, нерозумiнням. Несприятливий тиждень для активної дiяльностi у своїй професiї. Вiрогiдний спад життєвої енергiї. Плани i думки, якi прийдуть вам у голову, не принесуть бажаного результату. Вигоду можна одержати тiльки вiд старих справ. Намагайтеся зосередитися на собi i прийти до гармонiї.

Сприятливi днi – 3, 7; несприятливi – 2.

 СКОРПIОН

Цей тиждень пройде пiд знаком любовних розчарувань. З будь-якою людиною у Скорпiона можливi легкi сварки, хоча видимих причин для них немає. Фiнансове становище значно покращиться з незалежних вiд вас причин. Придiлiть час старшим родичам.

Сприятливi днi – 2, 3; несприятливi – 5.

 СТРIЛЕЦЬ

Несприятливий тиждень для багатьох Стрiльцiв. У професiйнiй діяльностi прагнення вiдкласти виконання необхiдних справ може призвести до зайвих негараздiв. Вiрогiднi неуважнiсть i невпевненiсть у собi. Вiзьмiть себе в руки i все налагодиться.

Сприятливi днi – 5; несприятливi – 7.

 КОЗЕРIГ

Стабiльнiсть Козерогiв принесе в їх сiм’ї мир i вiдновлення рiвноваги. Тиждень передбачає вдалi знайомства та зустрiчi. У другiй половинi тижня є небезпека фiнансової втрати. Будьте обережними, уникайте людних мiсць.

Сприятливi днi – 7; несприятливi – 4.

 ВОДОЛIЙ

Сприятливий тиждень для духовного вдосконалення. Можливi спокуси легкого i безтурботного життя. Подiї тижня можуть серйозно вплинути на уявлення Водолiїв про себе. Незважаючи на неприємнi сюрпризи, багато хто зможе заглибитися в роботу, налагодити i укрiпити стосунки з близькими.

Сприятливi днi – 2, 8; несприятливi – 3.

 РИБИ

Тиждень концентрацiї життєвих сил, боротьби i захисту своїх поглядiв. Можливi душевний неспокiй i стреси. Найближчим часом вам не слiд сподiватися на якi-небудь грошовi надходження. Всi справи так чи iнакше будуть пов’язанi з фiнансами – доведеться вiддавати i знову робити борги, займатися пошуками нових заробiткiв.

Сприятливi днi – 3; несприятливi – 7.