Гороскоп на тиждень 24–30 січня: дізнайтесь про сприятливі дні для вашого знаку зодіаку

24.01.2022 08:45 Суспільство
Фото: esp.md Фото: esp.md
Кому зірки на цьому тижні обіцяють кар'єрний зліт, а кому доведеться додатково напружуватися: астрологічний прогноз для всіх знаків зодіаку.

ОВЕН

Наступає сприятливий час для втілення в життя нових планів та ідей. Сконцентруйтеся для вирішення робочих питань, не упустіть можливості, що відкриваються. Зайва розважливість не завадить. Будьте готовими брати участь у розв’язанні чужих проблем, якщо, звичайно, їх хазяї не будуть занадто активно заперечувати. У вихідні в особистому житті може трапитися розчарування або конфлікт. Сприятливий день – середа, несприятливий – п’ятниця.

ТЕЛЕЦЬ

Імовірні несподівані зміни в тій частині вашого життя, яка має відношення до питань кар’єри, і чи будуть вони позитивними, залежить лише від вашої старанності. Якщо перемога дістанеться відносно швидко, вам потрібно осмислити свій успіх і зрозуміти, що ж ви такого зробили, щоб за нагоди мати можливість повторити його. У вихідні будьте уважними, переконайтеся, що вас розуміють правильно. Сприятливий день – вівторок, несприятливий – четвер.

БЛИЗНЮКИ

Ваші плани й задуми реалізуються, особливо, якщо ви будете діяти непомітно, не розповідаючи зайвого навколишнім. Вдалий час у питаннях кар’єри, кохання та родини. Вам удасться знайти час на всі сфери життя. У вихідні приділіть родині й дому більше часу й уваги. Сприятливий день – четвер, несприятливий – субота.

РАК

Ви легко подолаєте перешкоди, які будуть виникати перед вами. І знайдете однодумців, які підтримають ваші ідеї, тому максимально використовуйте сприятливу ситуацію. Ви виявитеся в центрі уваги в новій компанії й зможете знайти друзів або ділових партнерів. У вихідні ви з легкістю впораєтеся з більшою кількістю справ, що накопичилися, якщо вмовите себе щось робити. Сприятливий день – п’ятниця, несприятливий – вівторок.

ЛЕВ

Якщо ви давно збираєтеся що-небудь здійснити, то зараз саме час для цього. Досить думати й сумніватися, настав час діяти. Можуть нагадати про себе незакінчені справи на роботі. У вихідні діти можуть повідомити щось важливе для вас. Сприятливий день – середа, несприятливий – п’ятниця.

ДІВА

Іноді краще промовчати, це позбавить вас від непотрібних конфліктів і не дасть шансу недоброзичливцям втрутитися в хід подій. Ви ризикуєте зіткнутися з різноманітними бюрократичними проблемами, не приймайте це за поразку. Не випускайте з уваги навіть найнезначніші дрібниці. У вихідні відпочивайте, розважайтеся, спілкуйтеся з друзями й родиною. Сприятливий день – четвер, несприятливий – понеділок.

Читайте також: Тигр та інші: що принесе царський хижак знакам східного гороскопу

ТЕРЕЗИ

Ви зможете поліпшити кожне зі своїх досягнень. Для цього лише буде потрібно злегка гармонізувати свою особистість, а також розвити спостережливість і інтуїтивне розуміння інтересів навколишніх. Варто втихомирити гординю й прислухатися до здорових порад колег, поодинці вам усі робочі завдання не виконати. У вихідні дні діти можуть потребувати від вас уваги та співчуття. Сприятливий день – середа, несприятливий – понеділок.

СКОРПІОН

Ви рухаєтеся вгору, але, можливо, занадто швидко. Не забувайте відпочивати й хоча б іноді знижувати швидкість. Від начальства може надійти приваблива пропозиція, ваші доходи збільшаться. Вихідні можуть змусити вас піднатужитись і придумати, які дії краще почати. В особистому житті ви знайдете, нарешті, те, до чого прагнули. Сприятливий день – понеділок, несприятливий – середа.

СТРІЛЕЦЬ

Цей період може принести нові цікаві ділові пропозиції. Але перш ніж рішуче діяти, все добре продумайте. Поставтеся з увагою до нюансів та інших дрібниць. Бажано не показувати колегам і начальству нетерпимість до деяких питань, інакше всі справи підуть шкереберть. Ви здатні зрушити гори й показати себе в усій красі. Зросте ваш авторитет і вплив на навколишніх. У вихідні до ваших порад прислухатимуться і рідні, й друзі. Сприятливий день – п’ятниця, несприятливий – понеділок.

КОЗЕРІГ

Для вас наступає доволі активний період, кар’єра, друзі і світське життя будуть вражаючими як ніколи. Тягар непотрібних зобов’язань впаде з ваших плечей. Але іноді події можуть обернутися зовсім не так, як ви могли того очікувати. Постарайтеся швидко перелаштуватися. У вихідні розслабтеся й відпочиньте в комфортних умовах. Сприятливий день – вівторок, несприятливий – четвер.

ВОДОЛІЙ

Вам потрібно зосередитися на найважливіших справах і відносинах. Не намагайтеся бути і тут, і там. Обставини потребуватимуть зробити вибір. Вам доведеться відстоювати свої інтереси у відносинах з партнерами. Реально розраховуйте свої сили, на роботі постарайтеся розв’язувати тільки ті проблеми, які мають до вас безпосереднє відношення. Вихідні – дуже вдалий час для прогулянки або походу на ковзанку. Сприятливий день – понеділок, несприятливий – четвер.

РИБИ

Для того щоб не упустити шанс, вам необхідно виявити ініціативу. Постарайтеся поводитися коректно з партнерами, не критикувати їх. Є ймовірність обману, особливо, якщо це пов’язане з нерухомістю. Згадайте про старих друзів, можливо, їм знадобиться ваша допомога. Вихідні проведіть з родиною та дітьми. Сприятливий день – середа, несприятливий – субота.