Тигр та інші: що принесе царський хижак знакам східного гороскопу

09.01.2022 12:00 Суспільство
Мал.: unian.ua Мал.: unian.ua
До кого цей рік буде лагідним, а кому покаже ікла – розповідають астрологи. Принаймні Щуру, Кролику, Дракону, Коню та Змії точно поталанить…

Щур

Усіх народжених у рік Щура очікує чудовий рік у багатьох життєвих сферах. Тигр подарує вам нові можливості для зростання та розвитку, відкриє раніше недоступні перспективи, і головне – дасть ресурси, щоб цим скористатися. Вам удасться займатися кількома проектами одночасно і залучити для їх реалізації тямущих партнерів, які, безумовно, нададуть вам найпотужнішу підтримку. Не матиме значення, працюєте ви за наймом або ведете свій бізнес – у вас будуть сила, енергія та потенціал до впевненого руху нагору. В особистому житті також багатьом з щурів рік обіцяє якісні зміни: оформлення стосунків або новина про поповнення в сім’ї.

Бик

На вашій вулиці буде свято з тривалістю цілий рік з невеликими перервами на приємні турботи. Найголовніші сфери вашого життя, згідно з вашим індивідуальним життєвим планом, почнуть рухатися. Хтось сміливо візьметься за вирішення житлового питання та наважиться на переїзд чи купівлю нерухомості. Ті, хто шукає любов, зможуть зустріти свою другу половинку і, не роздумуючи, офіційно зареєструвати стосунки, оскільки наступний рік стане сприятливим для укладення шлюбів. На тих, хто вже має стосунки, чекає нова хвиля приємних емоцій, хвилюючих одкровень і гарячих пригод. Наступного року Бикам також удасться збільшити фінансовий потік. Також будь-який ваш проект буде успішним, перспективним і принесе чудові результати.

Тигр

Наступний рік гарантує вам популярність, підвищений інтерес та захоплення оточуючих. Такою увагою до вашої персони можна і потрібно скористатися, щоб просунутися в кар’єрі, обігнати конкурентів або ризикнути розпочати свою справу. Обов’язково проявляйте себе! Будь-яка ваша дія, спрямована в соціум у рік вашого покровителя, матиме вагу, посилить ваш магнетизм і притягне потрібних людей. До вас прислухатимуться, і, якщо буде бажання, ви зможете впливати на маси та задавати тренди. Навіть якщо ви не женетеся за славою, отримаєте заслужене визнання, повагу та популярність, адже вам напевно є чим пишатися і є що показати. Дерзайте! Вас чекає приємний рік – усе складатиметься на вашу користь.

Кролик

Для вас настає час колосальних внутрішніх змін, глобальної розбудови свідомості та прийняття доленосних рішень. Не дивуйтеся, якщо вектор вашого життя розгорнеться на 180 градусів. Головне – приймати ситуацію, зберігати спокій і вирішувати питання в міру їх надходження, додаючи креативного підходу. Рік Тигра подарує вам енергію на те, щоби взяти долю в свої руки і більше не відкладати прийняття важливих рішень. Використовуйте потенціал цього періоду для початку нової справи. Щоб рік склався найсприятливішим чином, оточіть себе ресурсними, позитивними та енергійними людьми – це додасть вам сил, зменшить тривожність та допоможе перейти на новий рівень. Крім великих змін, 2022-й порадує якоюсь значущою, щасливою і важливою подією для вас і вашої родини.

Читайте також: Що «намуркотить» Тигр кожному із знаків зодіаку

Дракон

Драконам рік Тигра принесе кардинальні зміни в житті. Щоб у вас вистачило сил на потужний ривок, обов’язково знайдіть у наступному році час на відпочинок, перезавантаження та турботу про своє здоров’я. Рекомендується пройти медичне обстеження і курс оздоровчих процедур. Що стосується вигідних фінансових вкладень, прийдешній рік дуже підійде для великої інвестиції в нерухомість та/або купівлю автомобіля. Також активні енергії наступного періоду можуть спонукати вас до думки про міграцію. Зважившись на зміни, пам’ятайте, що повна «зміна декорацій» потребує проведення великої внутрішньої роботи. Не поспішайте, приймайте обдумані рішення та не забувайте про своє здоров’я.

Змія

У 2022 році народжені у рік Змії прагнутимуть усамітнення для занять інтелектуальною діяльністю. Наступний рік якнайкраще підійде для роботи над дисертацією, написання книги або наукової монографії. У цей період вам може відкритися раніше недоступна інформація. Можливо, у процесі роботи вам доведеться підкорятися певним правилам, у чомусь обмежувати себе і жертвувати вільним часом – але ваші зосередженість, наполегливість і праця допоможуть досягти приголомшливих результатів, стати визнаним експертом і навіть прославитися. Нехай ваша діяльність іде від серця. Проте, є ймовірність, що статус, становище та успіх призведуть до самообмежень, які ви самі собі встановите. Потураючи своїм амбіціям, не позбавляйте себе сну та відпочинку – краще постарайтеся позбавитися від старих шкідливих звичок і займіться спортом.

Кінь

Швидка зміна обставин стане лейтмотивом у найближчі 12 місяців для тих, хто народився у рік Коня. Для вас настає час великих потоків інформації, свіжих ідей та енергії для старту нових проектів. Навколишні, безперечно, відчуватимуть ваш енергетичний заряд і поступатимуться вам у всьому. Цілком можливо, що для якісного стрибка на наступний рівень вам доведеться залишити старе місце роботи, щоб одразу і з усією відповідальністю приступити до нових обов’язків. Ваш новий проект буде дуже успішним, незважаючи на ваші страхи, сумніви та невпевненість. Рік Тигра може зробити вам приємні сюрпризи в особистому житті. Самотні люди стануть бажаними партнерами для протилежної статі. Для тих, хто перебуває в парі, заграє марш Мендельсона, а тиха гавань узаконених стосунків залунає дитячими голосами. Ваше основне завдання – бути сміливими, активними та діяти.

Коза

2022 рік віщує завершення поточного життєвого етапу, обнулення та переродження. Це може бути як закінчення навчання, перехід на нову роботу, зміна соціального статусу, материнство, одруження чи оформлення розлучення, відкриття свого бізнесу, вихід на пенсію або подорож у місця, де ви раніше не бували. Важливо проаналізувати всі нинішні підсумки та зробити правильні висновки. Вітер змін варто використовувати тим, хто зважиться на яскраве самовираження в інтернет-просторі. Майбутні зміни торкнуться вашого ближнього кола. Цілком ймовірні знайомства та спілкування через Інтернет з цікавими людьми іншої віри та національності. Загалом для вас цей рік внесе ясність у багато сфер життя.

Мавпа

 На початку року вам рекомендується залягти на дно, не виявляти зайву активність без приводу і тим паче не залучатися до таких масових заходів, як мітинги, пікети, страйки. Це дозволить зупинитися, подумати і потім відреагувати найвигіднішим для вас чином. Скористайтеся своєю природною хитрістю та вмінням відчувати атмосферу настроїв у соціумі. Висока ймовірність того, що ви вирішите піти на нову роботу або почати нову прибуткову справу. Навіть більше, рік Тигра стане для вас періодом розширення чи навіть кардинальної зміни вашого оточення. Нове коло спілкування рекомендується використовувати як ресурс для активних дій з метою поліпшення матеріального становища. Ви зможете збільшити свій дохід, навчитеся грамотно інвестувати та розподіляти фінансові витрати так, щоб вам вистачало на все і не довелося думати про нестачу грошей.

Півень

Вам потрібно діяти подвійно обережно, щоб не шкодувати про неправильно прийняте рішення. Фільтруйте всю інформацію, перевіряйте всі документи, обмірковуйте вчинки і радьтеся з людьми, яким довіряєте на сто відсотків. Наступний рік стане вам нульовим меридіаном, тобто часом, коли нарешті захочеться закрити всі свої гештальти, позбутися всього того, що віджило. Для переходу на новий рівень вам необхідно прибрати все непотрібне як у ментальному, так і у фізичному плані. Варто провести комплексне обстеження організму. Рік сприятливий, щоб розпочати свою справу в Інтернеті, спробувати онлайн-партнерство чи співпрацю з іноземцями. Крім того, для вас є можливість тривалої подорожі або навіть міграції. Якщо ви будете в новому році активними та позитивними, то для вас він пройде спокійно, успішно та благополучно.

Собака

На тлі загальної стабільності очікуються сплески вашої активності, яка відкриє грошовий потік та принесе добрий прибуток. Для когось це буде обнуленням та входженням на новий шлях. До того ж спокійно і безболісно позбудетеся від старого. Ваше здоров’я буде міцним. Для ефективнішої самореалізації у рік Тигра вам слід поміняти свій звичний серйозний і відповідальний підхід до поточних справ на більш легкий. У наступному році для Собак імовірні великі фінансові операції або грошові витрати – купівля автомобіля, нерухомості або вкладення у вигідні інвестиції. Для вас настав час подумати, як збільшити свій дохід; порадьтеся з дітьми – вони краще орієнтуються в законах сучасного світу. Зробіть спілкування з ними своїм ресурсом, і тоді рік, що наступає, принесе вам збільшення добробуту, стабільні результати і багато позитивних емоцій.

Свиня

За всі попередні етапи ви здобули багато знань, набули умінь та досвіду – настав час це використати. Використовуйте цей період для будь-яких починань. Можливо, що наступного року ви яскраво проявите себе в консультуванні та допомогатимете іншим – у вас може проявитися суперздібність спрямовувати, переконувати та мотивувати людей. Лікарів, психологів, астрологів тощо у 2022 році чекає великий успіх. Щоб збільшити ваш фінансовий потік і посилити удачу, рекомендується тримати поряд із собою фахівців з будь-яких важливих питань або розумних помічників. Та сама порада стосується придбання нерухомості, здійснення великої покупки або вкладення грошей в інвестиції. Наступний період пророкує вам прекрасний початок нової дуже стабільної вигідної справи, яка згодом приноситиме вам дуже хороший дохід.

Читайте також: Які закони набувають чинності у 2022-му