Гороскоп на тиждень 26 лютого – 3 березня для всіх знаків зодіаку

23.02.2024 17:20 Суспільство
Фото: lady.tochka.net Фото: lady.tochka.net

Тельці та Скорпіони повинні цього тижня бути обережними з фінансами, Водолії – з участю в авантюрних проектах, а Ракам зірки радять пливти за течією.

ОВЕН 
Цей тиждень вимагатиме зiбраностi та хорошої реакцiї. Бiльше сил ітиме на збереження становища, захист своїх iнтересiв, усунення несправностей. В особистому життi починається перiод iнтенсивних пристрастей i бажань. Старайтесь не тиснути на кохану людину, але смiливо мiняйте схеми стосунків, що приїлися, знаходьте спiльнi заняття i бiльше часу проводьте в колi друзiв. У суботу романтична подорож допоможе вам залишити позаду всi непорозумiння.
Сприятливi днi – 1; несприятливi – 28.

ТЕЛЕЦЬ 
Дiйте обережно в першiй половинi тижня, iнакше ви можете опинитися перед вибором, який не входить у вашi плани. Несподiвано ви можете розлучитися з частиною свого минулого або з’являться додатковi вимоги по роботi, i доведеться перебудовувати свiй графiк. Не ризикуйте основним капiталом i до суботи не робiть великих придбань. Стрес знiмайте пiдвищеним iнтересом до свого iмiджу. Сприятливi днi – 27; несприятливi – 26.

БЛИЗНЮКИ 
Очiкується дуже багато роботи. Не поспiшайте ухвалювати рiшення у понедiлок. Основнi заходи плануйте на четвер i суботу. Не вiдволiкайтеся на другоряднi справи, але й не обмежуйте спiлкування з тими, хто може виявитися корисним для реалiзацiї ваших планiв. Здоров’я потребуватиме особливої уваги. Робiть частiше перерви в роботi i дозволяйте собi витрати на цiкавi види дозвiлля.
Сприятливi днi – 3; несприятливi – 2.

РАК 
Вам може здаватися, що якась важлива тема виходить з-пiд вашого контролю. Якщо напружене очiкування стане постiйним фоном життя, то так воно i буде. Краще надати подiям вiльний хiд, а своїм близьким свободу дiй. У четвер ви зможете взяти владу у свої руки i насолодитися тим, що краще за iнших знаєте, як знайти вихiд зi змiн, що вiдбулися. На суботу можна планувати активний вiдпочинок.
Сприятливi днi – 3; несприятливi – 27.

ЛЕВ 
Для вас це непростий перiод. Друзi можуть зiграти в тому, що вiдбувається, цiкаву роль, i не поспiшайте робити висновки вiдразу. Проте цей тиждень може виявитися щедрим на новi iдеї. Боротьба з труднощами на шляху може звести вас з людьми, якi в майбутньому відiграють у вашому життi важливу роль. Основну справу тижня плануйте на суботу. Дiйте смiливiше, експериментуйте – удача на вашому боцi.
Сприятливi днi – 27, 1; несприятливi – 28.

ДIВА 
Ваше прагнення все робити правильно може бути суперечним з випробуваннями, якi готують вам зiрки. У понедiлок i вiвторок будьте обережними, приймаючи поради i рiшення. Небажанi контакти з начальством або представниками контролюючих служб. З четверга ситуацiя в оточеннi помiтно покращиться, але доведеться розбиратися з проблемами, якi виникли ранiше. Суботу присвятiть особистим iнтересам, зробiть покупки.
Сприятливi днi – 3; несприятливi – 28.

ТЕРЕЗИ 
Цей тиждень виявить деякi проблеми, з якими прийшов час розiбратися. Труднощiв уникнути не вдасться, тому знаходьте однодумцiв у своєму оточеннi. Дальнi поїздки i вiдрядження поки що краще вiдкласти. Небажанi хiрургiчнi втручання, фiзичнi i емоцiйнi перевантаження. Із середи у вас з’явиться бiльше можливостей реалiзувати свої плани. У суботу спробуйте надолужити упущене у вiдпочинку i задоволеннях.
Сприятливi днi – 29; несприятливi – 26.

СКОРПIОН 
На першому планi будуть фiнансовi питання. Вам краще упевнитися, що вашi капiтали розмiщенi надiйно. Випробуванням можуть пiддатися дiловi i особистi вiдносини. Компромiснi рiшення допоможуть вам знайти пiдтримку в доволі складний перiод часу. У коханнi поки не налаштовуйтеся на гру за вашими правилами, краще оточiть партнера турботою i увагою – i поступово вам удасться вирiвняти ситуацiю.
Сприятливi днi – 27, 2; несприятливi – 29.

СТРIЛЕЦЬ 
Несподiванi подiї у понедiлок i вiвторок можуть вибити вас з колiї. Задiюйте здiбностi свого iнтелекту i знаходьте швидкi рiшення. Змiни можуть прийти з боку партнера. Дiловi переговори i сiмейнi наради можуть мати сенс цього тижня, оскiльки вам удається передбачати те, про що оточуючi не пiдозрюють. З п’ятницi обмеження знiмаються. У суботу попрацюйте, якщо буде потреба, або знайдiть хороший спосiб вiдновити сили.
Сприятливi днi – 3; несприятливi – 28.

КОЗЕРIГ 
Надайте можливiсть оточуючим зробити внесок у розв’язання проблем, що виникли на початку тижня. Не намагайтеся звалити все на свої плечi. Цей тиждень тiльки вiдкриває перiод пiдвищеної активностi, i вам варто поберегти сили i нерви – на користь загальної справи. У коханнi теж не квапте подiї. Дочекайтеся суботи i органiзуйте романтичну поїздку або вечерю для коханої людини. А недiлю присвятiть особистим справам.
Сприятливi днi – 1; несприятливi – 27.

ВОДОЛIЙ 
У понедiлок i вiвторок не ризикуйте тим, що важливе для вас. Участь в авантюрних проектах загрожує крахом. Вiдкладiть усi важливi справи на кiнець тижня. Але смiливо занурюйтеся в рiшення iнтелектуальних задач. Iдеї i пропозицiї розглядайте, але не поспiшайте з реалiзацiєю. В особистому життi ви можете зiткнутися із серйозними випробуваннями. До суботи не ведiть вiдвертих розмов i будьте вiрними своїм принципам.
Сприятливi днi – 2; несприятливi – 26.

РИБИ 
Iнтереси сiм’ї зараз на першому планi. У першу половину тижня не затiвайте нiяких змiн i реконструкцiй у будинку. З четверга може з’явитися нова iнформацiя або ви почуєте пропозицiї, перспективи яких розкриються згодом. Чим би ви не займалися, грошовi справи i особисте життя займатимуть велику частину вашого часу та уваги. Якщо в суботу вас не викличуть на роботу, забезпечте собi хорошу розрядку i порцiю свiжих вражень.
Сприятливi днi – 3; несприятливi – 2.

Автор: Ірина Мнішек