Гороскоп на тиждень 4–10 грудня для всіх знаків зодіаку

01.12.2023 17:20 Суспільство
Колаж: "Слобідський край" Колаж: "Слобідський край"

Близнюкам зірки на цьому тижні обіцяють відкриття нових приємних перспектив, Левам – вдалі вихідні, а Терезам – сприятливий час для поліпшення відносин з начальством. 

ОВЕН 
Страх за своє майбутнє, можливо, примусить вас чинити «пiдступнi задуми». Не варто пiддаватися цьому руйнiвному бажанню – подiбнi заняття не кращим чином вiдображаються на характерi i самопочуттi. В п’ятницю вам, імовiрно, доведеться спiлкуватися з далекими родичами або давно забутими знайомими. Суботу варто присвятити здійсненню свого бажання як слiд вiдпочити.

Сприятливi днi – 5; несприятливi – 9.

ТЕЛЕЦЬ 
Починайте активно змiнювати себе i шукайте новi неординарнi шляхи в особистому життi. Надавши послугу начальству в понедiлок, ви тим самим допоможете йому вирiшити складну ситуацiю – i керівництво неодмiнно вiддячить вам. П’ятниця – чудовий день для зустрiчей i дружнiх вечiрок. У кiнцi тижня вас можуть пiдвести дiловi партнери. У четвер можлива конфлiктна ситуацiя з дiтьми.

Сприятливi днi – 9; несприятливi – 6.

БЛИЗНЮКИ 
Ви цього тижня виявитеся незвичайно вдалим спiвбесiдником. Новi приємнi знайомства вiдкриють перспективи, про якi ви навiть не мрiяли. На вас чекає успiх i в навчаннi. Якщо вам необхiдна нова iнформацiя, яка дозволить пiдвищити рiвень професiоналiзму, – не лiнуйтеся одержати її. Прагнiть не довiряти випадковим знайомим. Стежте за своєю мовою.

Сприятливi днi – 7; несприятливi – 10.

РАК 
Ваш соцiальний статус доволі мiцний, але у серединi тижня знадобиться пiдтримка покровителiв. У вiвторок або середу спробуйте бути гнучкiшими пiд час обговорення дiлових питань з начальством. Не наполягайте на своїй точцi зору, оскiльки це покаже уразливiсть вашої позицiї. В п’ятницю уважно стежте за тим, що вiдбувається навколо вас. Не вiдмовляйтеся вiд нових iдей.

Сприятливi днi – 8, 9; несприятливi – 10.

ЛЕВ 
Понедiлок вдалий день для поїздок i вiдряджень. У вiвторок не бажано вступати в суперечки з начальством. Важливо визначитися з дiловими партнерами – якщо вашi шляхи розiйдуться, то не варто шкодувати про це. В п’ятницю бажано не призначати серйозних зустрiчей та відкласти пiдписання важливих договорiв. Вихiднi обiцяють бути вдалими в усьому.

Сприятливi днi – 7; несприятливi – 4.

ДIВА 
Цього тижня бажано розмiряти свої сили i не створювати собi перевантаження на роботi. В середу зустрiч зi старим другом, яку ви давно вiдкладали, нарештi вiдбудеться i принесе певну користь. В п’ятницю об’єктивних труднощiв не уникнути. Не варто чекати цього дня особливих успiхiв вiд вiдряджень, переговорiв i виступiв.

Сприятливi днi – 8, 9; несприятливi – 5.

ТЕРЕЗИ 
Будьте обережними в ухваленнi рiшень – самообман здатний зiграти з вами злий жарт. Сприятливий час для полiпшення вiдносин з начальством або переходу на нову роботу. Четвер – хороший день для публiчних виступiв. В п’ятницю навколо вас можуть кипiти справжнi пристрастi – спробуйте зберегти спокiй. Недiля може виявитися суперечливим днем.

Сприятливi днi – 6, 10; несприятливi – 8.

СКОРПIОН 
Цього тижня з’являться задуми нових проєктiв, бажання i можливiсть їх здiйснити – тiльки не забувайте про розумну обережнiсть. Невеликi нелади врештi-решт пiдуть вам на користь. Вiвторок може виявитися сприятливим днем для звернення з проханнями до начальства. У четвер навчайтеся, спiлкуйтеся i збагачуйтеся новими корисними зв’язками. В недiлю спробуйте дiйти єдиної думки з близькими людьми.

Сприятливi днi – 4, 6; несприятливi – 8.

СТРIЛЕЦЬ 
Цей тиждень принесе вам вiдчуття внутрiшньої волi. Активно рухайтеся до намiченої мети. Четвер, імовiрно, розладнає вас дрiбними неладами в сфері дiлових переговорiв, проте не варто пiддаватися емоцiям. У другiй половинi тижня дiти вимагатимуть вiд вас пильної уваги. У вихiднi у вас може виникнути проблема вибору, наприклад, мiж заробiтком i вiдпочинком.

Сприятливi днi – 5, 7; несприятливi – 9.

КОЗЕРIГ 
Цiлком iмовiрно, що вам доведеться з головою влiзти не в свою справу. Вiрогiднi творчi осяяння, тому прислухайтеся до голосу своєї iнтуїцiї. Понедiлок сприятливий для накопичення iнформацiї i контактiв. Вiвторок – для справ солiдних, середа – для диспутiв. У п’ятницю спробуйте завершити велику частину початих справ.

Сприятливi днi – 7; несприятливi – 10.

ВОДОЛIЙ 
Цього тижня найвищу цiннiсть для вас матиме час. На роботi спробуйте бути стриманими – ви будете предметом обговорення серед колег. Друга половина тижня сприятлива для реорганiзацiї i розширення власної справи. Подорож, яка почнеться у четвер, може виявитися на рiдкiсть вдалою. У другiй половинi тижня бажано дотримуватися розумної помiрностi в справах i бажаннях.

Сприятливi днi – 9; несприятливi – 7.

РИБИ 
У понедiлок спробуйте не вплутуватися в авантюри, оскiльки дуже великий ризик великих втрат. Вiвторок i середа можуть виявитися найскладнiшими днями тижня. П’ятниця обiцяє своєчасну допомогу друзiв. У суботу можна швидко i рiшуче розiбратися зi всiма питаннями, що виникнуть. Звернiть увагу на виникаюче у вас натхнення – воно благотворно позначиться на вашiй дiяльностi. 

Сприятливi днi – 4, 6; несприятливi – 8.

Автор: Ірина Мнішек