Гороскоп на тиждень 8–14 квiтня: що пророкують зірки для всіх знаків зодіаку

05.04.2024 17:20 Суспільство
Ілюстрація: ШІ Ілюстрація: ШІ

Початок тижня буде вдалим для Тельців, Левів та Терезів. Кому пощастить у другій половині тижня - читайте у нашому гороскопі. 

ОВЕН 
Цей тиждень один з найважливiших у роцi, якщо у вас є якiсь конкретнi плани. Будьте активнi весь тиждень, i особливо – у п’ятницю. Цього дня зважуйтеся на найважливiше, але передчувайте наслiдки. Iнтенсивнi переживання роблять вас привабливими, ви можете наполягати на своєму. Але тiльки не в цi вихiднi, якi краще провести якомога спокiйнiше.
Сприятливi днi – 8, 9; несприятливi – 11.

ТЕЛЕЦЬ 
Використовуйте початок тижня для вирiшення матерiальних питань i покупок. Немає обмеження в справах, i оточуючi схильнi бачити у вас оплот стабiльностi. Те, що ви почнете в цей час, одержить сприятливий iмпульс i з часом принесе користь. У суботу можливi найнесподiванiшi подiї. Цей день може стати точкою вiдлiку для розвитку нового напряму вашої дiяльностi або важливих змiн у партнерствi.
Сприятливi днi – 9, 11; несприятливi – 10.

БЛИЗНЮКИ 
Із середи наступить переломний момент у справах. Якщо ви активно розвиваєте якусь тему, то подiї навколо неї сягнуть кульмiнацiї у п’ятницю. Може вiдбутися розмова, яка допоможе обом сторонам досягти ясностi i чiтко розставити акценти у стосунках. Краще вирiшувати в цей час дiловi питання, а в особистому життi поки залишити все без змiн.
Сприятливi днi – 14; несприятливi – 11.

РАК 
Цього тижня ви одержите багато нової iнформацiї. Обов’язково подумайте, як її застосувати з користю. Ви стаєте координатором та посередником i чудово впораєтеся з розвитком вiдразу декiлькох напрямiв. Ще однiєю важливою темою на цьому тижнi будуть домашнi справи i стосунки з близькими. У понедiлок i вiвторок можна робити покупки для будинку, особливо прикраси i предмети комфорту.
Сприятливi днi – 8, 14; несприятливi – 12.

ЛЕВ 
Ви легко досягнете поставлених цiлей на початку тижня. Але краще рухатися по «накатанiй колiї». Вирiшуйте матерiальнi питання, щоб розширити свої можливостi. Зробiть на початку тижня декiлька приємних придбань особисто для себе. I вiдразу думайте про те, як компенсувати свої витрати. Зараз ви можете закласти основи справи, яка через деякий час почне працювати на вас.
Сприятливi днi – 9; несприятливi – 14.

ДIВА 
Не пропустiть цей тиждень, якщо у вас є плани, готовi для втiлення. Для серйозної роботи та вирiшення фiнансових питань сприятливi понедiлок i вiвторок. Із середи займайтеся пошуком потрiбної iнформацiї, зв’язкiв, ведiть переговори i листування з партнерами. У п’ятницю можна укладати договори або робити iншi рiшучi кроки, якi означатимуть початок нового етапу у вашiй роботi.
Сприятливi днi – 10, 12; несприятливих немає.

ТЕРЕЗИ 
Плануйте всi важливi заходи на першу половину тижня. Це сприятливий час для того, щоб закрiпити домовленостi та почати реалiзацiю своїх планiв. У п’ятницю i суботу планети можуть пiднести вам несподiванi сюрпризи. Ухвалювати рiшення i дiяти доведеться швидко й точно. Не обмежуйте себе у творчостi, в чому б вона не виражалася. В особистих стосунках зберiгайте спокiй.
Сприятливi днi – 8, 9; несприятливi – 13.

СКОРПIОН 
Зараз вам потрiбно бiльше уваги придiляти заходам, корисним для здоров’я. Попереду декiлька складних i дуже важливих для вашої роботи i кар’єри мiсяцiв, тому до змiн потрiбно прийти з вiдновленими силами. Зробiть вiзити в салони i магазини на початку тижня. В п’ятницю у фокусi уваги будуть особистi i любовнi стосунки. Iнтуїцiя вас не пiдведе, коли доведеться ухвалювати рiшення.
Сприятливi днi – 11; несприятливi – 10.

СТРIЛЕЦЬ 
Вам належить справлятися з великим навантаженням на роботi, але не обмежуйте свою активнiсть тiльки робочими завданнями. Бiльше часу придiляйте спiлкуванню. Друга половина тижня дасть можливiсть вирiшити деякi хвилюючi питання. Можлива несподiвана зустрiч з тим, з ким належить вiдновити контакт.
Сприятливi днi – 12; несприятливi – 11.

КОЗЕРIГ 
У першiй половинi тижня ви можете вдало вирiшити деякi фiнансовi питання. Приємнi враження вас чекають не тiльки на роботi, але й у вiльний час, який можна наповнити романтикою i творчiстю. У п’ятницю вас чекають сюрпризи. Можливi несподiванi витрати, вірогідні й втрати. У вихiднi обмежте коло спiлкування, краще провести цей час на природi.
Сприятливi днi – 10; несприятливi – 13.

ВОДОЛIЙ 
Тиждень має бути насиченим, i найцiннiшою якiстю буде умiння швидко наводити лад у справах i систематизувати iнформацiю. Старайтеся налагодити свiй графiк роботи так, щоб у вас залишався час для особистих справ i турботи про здоров’я. У п’ятницю i суботу можуть вiдбутися подiї, якi примусять вас по-iншому оцiнити своїх близьких.
Сприятливi днi – 9; несприятливi – 10.

РИБИ 
Це дивовижний час, коли перед вами можуть вiдкритися новi обрiї там, де ви цього абсолютно не чекаєте. На початку тижня є можливiсть обговорити з партнерами перспективи спiльної дiяльностi, укласти вигiдну угоду, контракт. У п’ятницю i суботу створiть навколо себе творчу обстановку. Вашою перевагою в несподiваному поворотi подiй буде iнтуїцiя, яка пiдкаже, як поводитися. 
Сприятливi днi – 12; несприятливi – 9.

Автор: Ірина Мнішек