Харків’янка Галина Печеніжська – у суперфіналі «Голосу країни»

28.10.2023 11:01 Суспільство
Галина Печеніжська — Kupala — вибір наосліп — Голос країни 13 / скрін з відео Галина Печеніжська — Kupala — вибір наосліп — Голос країни 13 / скрін з відео

У суперфіналі «Голосу країни», який відбудеться 29 жовтня, за звання переможця змагатиметься харків’янка Галина Печеніжська.

Як повідомляє «Слобідський край», Галина Печеніжська перемогла у батлах, випередивши інших учасників команди. А на крос-батлах співачка виконала «What’s love got to do with it» – легендарну композицію Тіни Тернер.

Суперфінал музичного шоу «Голос Країни» почнеться о 21:00 на телеканалі «1+1 Україна».

Виступи Галини захоплювали глядачів і журі. Голос співачки та сценічне виконання вражали, і вона заслужено отримала високі бали та місце у фіналі. Це не лише особистий тріумф Галини, а й тріумф усіх, хто вірив у неї та стежив за її сходженням зірковими сходинками.

Співачка пройшла крізь жорстку конкуренцію й подарувала всім незабутнє музичне виконання. Участь у фіналі пісенного конкурсу країни – це шанс не лише показати свій талант, а й можливість надихнути інших.

Голос Країни, Галина Печеніжська, жовтень 2023

Галина Печеніжська на сцені шоу «Голос країни» / фото Facebook співачки

На шляху до пісенного шоу

Яскравий музичний талант Галина виявила в ранньому віці. Голос був подарований їй самою природою, але вона прагнула вдосконалювати свою майстерність. 

Після школи Галина вступила до Харківської академії культури, де вивчала спів і музичне мистецтво. Вона набула там не лише техніки співу, а й розуміння мистецтва в цілому. Галина виділялась серед однокурсників своєю унікальною вокальною технікою та глибоким розумінням музики. Уже тоді було очевидно, що це майбутня зірка.

Закінчивши академію, співачка взялась втілювати свої музичні амбіції, та вирішила не обмежуватися лише сольними виступами. В неї було бачення того, як створювати неймовірні шоу, що зможуть захопити серця. Тож вона створила власну шоу-групу, яку швидко визнали в музичному світі. Учні Галини повірили, що навчання в такого талановитого наставника може змінити їхні життя. Педагогиня надихала їх не лише своїм голосом, а й своєю пристрастю до музики й постійним прагненням до вдосконалення. Група набула популярності, у неї з’явилось багато прихильників.

Виступи Галини Печеніжської завжди сповнені емоцій і пристрасті, голос вражає потужністю і красою, а сценічна присутність змушує глядачів забути про все, окрім музики. Співачка не лише виконує пісні, вона їх проживає, дарує свою душу аудиторії та дає можливість кожному відчути музику глибше.

Нагадаємо, нещодавно хлопця із Близнюків визнали кращим українським актором. Фронтмен гурту «Курган і Agregat» Аміл Насіров отримав Національну премію кінокритиків «Кіноколо». 

Раніше ми писали, що робота харків'янки прикрасила локацію на Євробаченні 2023. Авторська ілюстрація «А ми тую червону калину підіймаєм...» роботи художниці Олесі Вакуленко прикрасила будиночок української книгарні. 

Нагадаємо також, що Антоніо Лукіч нещодавно зняв кліп «Рогань» харківського гурту «Жадан і Собаки».

Автор: Тетяна Матвієнко