Харківським медикам «швидкої» передали засоби мобільного зв’язку

07.06.2023 11:51 Суспільство
Фото: КНП ХОР ЦЕМД та МК Фото: КНП ХОР ЦЕМД та МК

Харківський обласний «Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» отримав допомогу у вигляді засобів мобільного зв’язку, пристроїв безперебійного живлення та засобів медичного призначення.

Про це «Слобідський край» пише з посиланням на КНП ХОР ЦЕМД та МК.

Допомога надійшла від громадської організації «Міжнародний альянс братської допомоги» та від громадської організації «ІНІЦІАТИВА Е+».

«6 червня КНП ХОР ЦЕМД та МК від громадської організації «Міжнародний альянс братської допомоги» та від громадської організації «ІНІЦІАТИВА Е+» отримали засоби мобільного зв'язку, пристрої безперебійного живлення та засоби медичного призначення. Щиро дякуємо за підтримку!», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, минулого тижня у селище Печеніги надійшла допомога від благодійників зі Сполучених Штатів Америки у вигляді лікарських препаратів, медикаментів, перевʼязувальних матеріалів й іншого.

Нещодавно терцентр Чугуївської громади отримав автомобіль з підйомником. Раніше ми писали, що підопічні Чугуївського терцентру виготовляють шкарпетки та обереги для поранених бійців. 

У селищі Великий Бурлук Харківської області всі мешканці і внутрішньо переміщені особи отримають гуманітарну допомогу у вигляді продуктових наборів.

Більше новин Харківська область читайте на нашому сайті.