Клієнти Приват24 зможуть замовляти аналізи в смартфоні

Promo
20.11.2019 16:35 Суспільство
Фото: ПриватБанк Фото: ПриватБанк
Мобільний банк Privat24 для Android додав у розділ «Здоров’я» функцію замовлення та оплати аналізів у мережі лабораторій «Сінево».

Щоб скористатися сервісом, достатньо клікнути на іконку «Сінево», вибрати своє місто та зручну адресу лабораторного центру «Сінево», а також вид аналізів, які потрібно здати.

Після оплати замовлення банківською карткою здати аналіз можна без черги в обраній лабораторії «Сінево», показавши пуш-повідомлення у Viber або SMS із номером замовлення. Ціна послуг «Сінево» в разі замовлення через мобільний додаток буде нижчою на 10 %.

— Щомісяця лабораторіям «Сінево» довіряють своє здоров’я близько 350 тисяч українців, і ця кількість постійно зростає. Ми знаємо, що більшість візитів на наш сайт відбувається з мобільного телефону, а кожен четвертий аналіз у «Сінево» оформлено онлайн. Тому співпраця із сервісом Приват24 – це логічний крок, щоб зробити оформлення замовлень зручнішим для ще більшої кількості клієнтів, — зазначив Микола Скавронський, комерційний директор «Сінево Україна».

«Сінево» – найбільша в Україні мережа лабораторій, що входить до європейської мережі лабораторій Synevo та є частиною шведського медичного холдингу Medicover. Мережа «Сінево» налічує понад 260 лабораторних центрів, які працюють у 110 містах України, а також 7 лабораторій, у яких виконується понад 1,5 тис. видів тестів. Щороку лабораторні центри компанії обслуговують понад 3,5 млн клієнтів. 

У 2017 році «Сінево» у складі холдингу Medicover здійснила ІРО на Стокгольмській фондовій біржі. «Сінево» стала першою та єдиною в Україні медичною компанією, акції якої котируються на міжнародній біржі.

Читайте також: ПриватБанк забезпечив кур’єрів «Нової Пошти» miniPOS терміналами