Лікарі харківської «швидкої» перемогли у Всеукраїнському танцювальному конкурсі. Відео

01.06.2021 13:43 Суспільство
Фото: facebook.com/ekstrena.dopomoga.kh Фото: facebook.com/ekstrena.dopomoga.kh
1 червня стали відомі результати Всеукраїнського конкурсу флешмобів до Всесвітнього дня екстреної медичної допомоги. З невеликою перевагою перемогу здобув ролик медиків Харківської області.

Харківська область виборола перше місце у Всеукраїнському конкурсі флешмобів до Всесвітнього дня ЕМД. За наш регіон віддали свій голос 33 % людей, що брали участь у голосуванні. Друге місце з 30 % посіла Черкаська область, а третіми з 23 % стали медики Києва.

Директор КНП ХОР «Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Віктор Забашта теж узяв безпосередню участь у цьому флешмобі.

Читайте також: У Харківській обласній дитячій лікарні просто неба зіграв симфонічний оркестр. Фото

– Ми дуже раді, що перемогли, спасибі всім за підтримку, спасибі всім, хто за нас проголосував. Ми старалися. Як виявилося, я єдиний директор, який танцював. Ми як завжди оригінальні, це радує, – розповідає «Слобідському краю» Віктор Забашта. – За умовами конкурсу в кадрі не повинно було перебувати більше 20 людей. По 20 медиків брали участь на зйомках у центральній диспетчерській і на площі Свободи. Загалом узяло участь 40 медиків «швидкої» з різних громад Харківської області – Балаклія, Красноград, Чугуїв тощо.

Автор: Савелій Мякушко