На що звернути увагу у виборі дорожнього набору для лінз?

23.10.2020 16:40 Суспільство
Фото: recyclemag.ru Фото: recyclemag.ru

Сучасні люди дуже багато часу проводять у поїздках. Якщо ви користуєтеся контактними лінзами, то в таких випадках варто купити дорожній набір. Він являє собою невелику дизайнерську ємність, що відрізняється компактністю і легкістю. Продукція такого плану містить усе необхідне для догляду за оптичними виробами. Її можна брати із собою в далекі подорожі, відрядження, на роботу, дачу або в гості. Вона також зручна для домашнього застосування. Потрібно лише прочитати інструкцію, як користуватися набором, і він стане вашим надійним супутником на кожен день.

Що входить у комплект: опис вмісту

Класичне виконання товару має на увазі наявність таких складових:

  • Пластиковий футляр, виконаний різної форми – квадрат, коло, прямокутник та інші рішення з оригінальними принтами.
  • Контейнер для зберігання лінз. Має поділ для лівої і правої лінзи.
  • Дзеркало. Дозволяє надягати лінзи в будь-якому місці, не відходячи від набору.
  • Пінцет із силіконовим наконечником, щоб було простіше брати КЛ.
  • Флакон для багатофункціонального розчину, щоб проводити очищення і зберігання коректуючої оптики.

Ви також можете розмістити в ньому зволожуючі краплі для очей. Завдяки своїм невеликим розмірам, кейс поміщається навіть у маленькій жіночій сумочці. Виробники особливу увагу приділяють не тільки практичності, а й зовнішньому виконанню. Футляри виготовляються з якісного пластику і можуть використовуватися як чоловіками і жінками, так і дітьми. Кожен зможе відшукати оптимальний варіант для свого смаку.

Зверніть увагу, що бокси для зберігання необхідно замінювати, коли купуєте нову пару лінз. Щоб очистити кейс, скористайтеся спеціальними рідинами.

Купити в Києві такий виріб рекомендується і новачкам у контактній корекції. Очі можуть не відразу адаптуватися до чужорідного тіла, тому користувачі відзначають виникнення дискомфортного відчуття. З таким набором ви завжди зможете зняти КЛ і помістити їх усередину.

Як замінити розчин у контейнері?

Після виймання оптики рідину відразу треба вилити. В обов’язковому порядку проводиться обробка контейнера спеціальними розчинами. Для таких маніпуляцій не підходить звичайна проточна вода. Після цього потрібно його просушити. Протягом одного періоду зберігання застосовується тільки свіжа дезінфікуюча рідина. Очистіть лінзи перед тим, як відправляти їх у бокс. Заміна виробу залежить від використовуваного у виробництві матеріалу. Однак рекомендується купувати новий не рідше одного разу на місяць.

Для очищення самих КЛ візьміть одну з них, покладіть на чисту і суху долоню, нанесіть кілька крапель дезінфікуючого розчину. Протріть її одним пальцем, щоб очистити поверхню. Після цього ще сполосніть оптику рідиною. Переверніть її і повторіть маніпуляції з іншого боку. Потім відправте її в контейнер і проведіть аналогічну процедуру з другою лінзою.