На Харківщині можуть з’явитися пересувні відділення пошти

17.03.2021 14:00 Суспільство
Фото: pereiaslav.city Фото: pereiaslav.city
У Харківській області планують запустити роботу мобільних відділень «Укрпошти». Деталі цього соціального проєкту 17 березня обговорили в Харківській обласній раді.

Незабаром у найвіддаленіших куточках Харківщини, де сьогодні немає поштових та банківських відділень,  можуть з’явитися пересувні відділення пошти. Тобто мобільні бригади приїжджатимуть у села та надаватимуть увесь спектр послуг – передплата улюбленої газети, оплата комірних, поповнення мобільного рахуноку, навіть можна буде замовити ліки та продукти. 17 березня голова Харківської облради Артур Товмасян обговорив плани щодо запуску такого соціального проєкту з очільником Харківської дирекції АТ «Укрпошта» Юрієм Савченком.

На Харківщині почали капітальний ремонт дороги Дергачі – П’ятихатки

Артур Товмасян переконаний, що мобільні поштові відділення зацікавлять багато громад Харківщини.

До речі, подібні соціальні проєкти вже реалізуються в Київській, Одеській, Чернігівській, Херсонській, Черкаській, Ужгородській та Чернівецькій областях. За словами Юрія Савченка, «Укрпошта» хоче налагодити комунікацію з головами районів та громад, щоб розробити зручні маршрути мобільних бригад. Також він зазначив, що під цей проєкт «Укрпошта» виділить 142 спеціальні автівки для мобільних бригад Харківщини.

Читайте також: 66 проєктів на 80 мільйонів гривень: завершено прийом заявок на конкурс «Разом в майбутнє»

Автор: Юлія Шматченко