Назустріч новим можливостям: «Пошторг» подарував 100 000 гривень харківському музикантові

Promo
15.04.2021 13:45 Суспільство
Чи керують світом гроші? Можливо, але крім грошей людині необхідно мати мрію, натхнення і знання, щоб домогтися успіху. Неймовірна історія харківського музиканта покаже вам, що гроші самі знаходять цілеспрямованих і люблячих свою справу людей!

Бородін Віталій Вікторовичпрофесійний музикант, концертмейстер групи флейт. Віталій побував на гастролях з оркестром у багатьох країнах світу, а зараз є студентом Харківської консерваторії.

Секретом успіху Віталія Бородіна є його участь у маркетинговій акції програми лояльності «Золотий Фонд». Щоб претендувати на перемогу, потрібно було стати клієнтом «Пошторг» і зробити замовлення товару з каталогу. «Пошторг» понад 10 років поширює в Україні каталоги з продукцією, а разом із «Золотим Фондом» дарує людям грошові призи.

31 грудня 2020 року відбулася чергова маркетингова акція. На щастя для Віталія, саме його ім'я прозвучало на цьому заході. «Пошторг» одразу ж почали планувати поїздку до нього, щоб познайомитися, розповісти історію чоловіка і підписати з ним потрібні документи.

Тепер вся країна знає про Віталія і його щасливий виграш в акції «Гроші на мрію» і отримав 100 000 гривень. Доля знала, кого нагородити, адже у Віталія є грандіозна, дорога серцю мрія: вивчитися і з'їздити на гастролі в США.

«Ми раді вітати будь-яку людину, але ми раді, що гроші дісталися йому! Як було сказано в інтерв'ю, кошти підуть на навчання. Дай бог йому здоров'я і виконання всіх-всіх бажань!», - прокоментували зустріч представники «Пошторгу».

Ось так компанія «Пошторг» допомогла простій людині вирушити назустріч новим можливостям. Через 3 робочі дні після підписання документів гроші надійшли на рахунок переможця. У компанії відзначають, що виграти може хто завгодно, головнебути клієнтом компанії. Дивіться інтерв'ю з переможцем за посиланням, щоб переконатися: удача знаходить кожного, хто її потребує:https://youtu.be/sziRecR_9bA?list=TLGGHVRcnSbIZMozMDAzMjAyMQ

Автор: Ірина Мнішек