Нового очільника обласної поліції представили на Харківщині

01.09.2021 15:24 Суспільство
Фото: kharkivoda.gov.ua Фото: kharkivoda.gov.ua
Відсьогодні, 1 вересня, Нацполіцією Харківської області керуватиме Станіслав Перлін.

У перший день осені голова Національної поліції України Ігор Клименко представив нового очільника Нацполіції Харківської області. Ним став харків’янин  Станіслав Перлін, який на свою посаду заступає відсьогодні, 1 вересня. Про це повідомляє прес-служба ХОДА,

Ігор Клименко зазначив, що Станіслав Перлін – досвідчений керівник, який обіймав керівні посади в районних відділах органів внутрішніх справ і понад 17 років очолював Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України.

Читайте також: П’яний чоловік застряг у річці під мостом у Дергачівській громаді

Підтримку депутатського корпусу та органів місцевої влади пообіцяла новому очільнику поліції й голова Харківської обласної ради Тетяна Єгорова-Луценко.

– Дякую за надану довіру, – сказав Станіслав Перлін. – Хочу запевнити, що докладу всіх зусиль, щоб гідно продовжити якісну роботу Національної поліції Харківщини. Попереду – повсякденна клопітка робота для створення єдиного поліцейського простору в регіоні, де кожен громадянин повинен відчувати себе захищеним.

Андрій Рубель, який до цього вісім місяців очолював обласне управління поліції, продовжить службу в Департаменті стратегічних розслідувань Нацполіції України.

Автор: Савелій Мякушко

Теги: