Ощад 24/7 тимчасово не приймає платежі за розподіл газу на Харківщині

16.03.2023 16:22 Суспільство
Фото: Ощадбанк Фото: Ощадбанк

Мобільний банкінг «Ощад 24/7» наразі тимчасово не доступний мешканцям Харківської області для оплати розподілу газу через технічні причини. Заплатити можна через мобільний застосунок «Приват24» та платіжні системи Portmone, EasyPay.ua. тощо або у відділеннях банків.

Про це повідомляє медіа «Слобідський край» з посиланням на пресслужбу АТ «Харківгаз».

Через технічні причини мобільний банкінг «Ощад 24/7» тимчасово не приймає платежі за розподіл газу.

Наразі споживачі послуг АТ «Харківгаз» можуть оплатити розподіл газу в касах відділень Ощадбанку або інших банківських установ та у відділеннях Укрпошти та Нової пошти, а також онлайн через мобільний застосунок «Приват24» та платіжні системи Portmone, EasyPay.ua. тощо.

Під час оплати за розподіл газу необхідно вказати особовий рахунок, що складається з 10 знаків та починається з цифр 132…, а також прізвище, ім’я і по батькові та адресу.

Як зазначають у пресслужбі Харківгазу, інформація про особовий рахунок міститься у квитанції на розподіл газу, яку в друкованому вигляді щомісяця надає своїм клієнтам газорозподільна компанія.

Нагадаємо, під час виключення світла у місті Харків за добу 10 березня понад 25,3 тисячі харків’ян скористалися «Пунктами незламності».

Російські окупанти завдали 11 ракетних ударів по місту Харків, унаслідок чого була пошкоджена критична інфраструктура. У селищі Пісочин ворожа ракета влучила на територію приватного будинку. Попередньо, армія рф вдарила по селищу крилатою ракетою Х22.  

Також ми повідомляли, що у Харкові на тимчасових маршрутах курсують 98 автобусів

Головні новини Харківська область читайте на нашому сайті.