Особливості електронних і механічних замків для сейфа

Promo
13.02.2020 15:14 Суспільство
Фото: vyborok.com Фото: vyborok.com
Зберігання цінностей не обходиться без сейфів. Вони потрібні для розміщення документів, а також пам’ятних речей. Нерідко в сховища складають гроші і коштовності, а в окремих випадках навіть зброю.

Сейфи вже стали звичним явищем, але чи так вони безпечні? Покупцеві доступний великий вибір виробів, але важливо вміти вибрати сейф. Нерідко люди стикаються з підробками або неякісним виробництвом. На увагу заслуговують замки, адже вони протистоять сторонньому доступу. На ринку представлені ключові та електронні варіанти, кожен з яких має відмінності. Пропонуємо розглянути характеристики і переваги сейфових замків.

Купівля сейфів необхідна більшості компаній. Щорічно фірми стикаються з крадіжкою майна і цінних паперів. Це пов’язано з необережністю колективу і діями конкурентів, які шукають спосіб заволодіти даними.

Які бувають замки в металевих сейфах:

  • Механічний. Оснащений поворотним коліщатком, необхідним для введення цифрового шифру.
  • Ключовий. Для відкривання дверей використовується ключ, але власник повинен його носити.
  • Електронний. Використовується комбінація з цифр, яку знає обмежена кількість людей.

Сейфи дотримуються класичної конструкції. Вона являє собою бокс квадратної або прямокутної форми. В надійно зварені форми не проникає волога. Двері тримаються на відкритих чи прихованих петлях. Другий варіант кращий, адже після злому вони утримуватимуться ригелями. Стінки обробляються порошковою фарбою. Вона захищає від наслідків корозії. Всередині захисної шафи повинно бути достатньо місця під цінності абопапери. Для цього передбачені полиці, а їх кількість залежить від габаритів сейфа. Додатково встановлюється трейзер для грошей і коштовностей. Він замикається замком для безпеки. Сейфи можна вибрати на сайті УХЛ-МАШ. Виробник дає гарантію якості, тому майно довго залишиться цілим.