Понад 100 пересувних відділень Укрпошти з'явилися на Харківщині

24.09.2021 18:40 Суспільство
Уже з 1 жовтня пересувні відділення пошти курсуватимуть у 300 населених пунктах Харківської області.

Сьогоді на Харківщині відбулася презентація проєкту «Пересувне поштове відділення зв’язку». Заплановано запустити 117 пересувних відділень пошти. Про це повідомляють у Харківській обласній раді. 

Головним завданням проєкту є розширення можливостей жителів сіл та селищ. По суті це пересувне відділення пошти, де можна сплатити комунальні послуги, отримати пенсію, переказати гроші та безліч інших можливостей.

Складатиметься таке віддлення з трьох людей: листоноші, начальника пересувного відділення та водія-супроводжувача.

Читайте також: Як надалі отримуватимуть пенсію жителі сіл на Харківщині

 Передала ключі від нових спеціальних авто водіям голова Харківської обласної ради Тетяна Єгорова-Луценко.

– Завдяки проєкту жителі навіть найвіддаленіших куточків нашого регіону зможуть отримувати якісні послуги. Час не стоїть на місці, і ми це розуміємо, тому завжди повинні тримати руку на пульсі змін і йти в ногу із сучасними запитами, – зазначила Тетяна Єгорова-Луценко.

Як повідомив директор філії Харківської дирекції Акціонерного товариства «Укрпошта» Юрій Савченко, вже з 1 жовтня в 300 населених пунктах області формат обслуговування клієнтів зміниться. За його словами, перехід на новий формат роботи відділень поштового зв’язку дозволить працювати листоношам на повну ставку й заробляти на 70 % більше.

Реалізація проєкту стала можливою завдяки кредитним коштам від Європейського Банку Реконструкції та Розвитку та здійснюється власними силами Укрпошти.

Автор: Микита Гузенко