ПриватБанк стане провідним продавцем доступного якісного житла

Promo
12.10.2018 10:35 Суспільство
ПриватБанк вийшов на ринок нерухомості з пропозицією якісного житла та офісів у столиці та інших містах України.

Як повідомили в прес-службі, з початку 2018 року банк розпочав активний продаж власних об’єктів нерухомості – квартир, паркінгів у житлових комплексах і офісів у новобудовах, а також будинків і земельних ділянок – через електронні майданчики продажів СЕТАМі PB.LOT.UA.

Продаж нерухомості банку проходить винятково на відкритих і прозорих торгах, що забезпечує справедливу ціну й повну безпеку угод.

Сьогодні на відкритих торгах ПриватБанк пропонує об’єкти нерухомості в новобудовах Києва, Дніпра, Миколаєва, Южноукраїнська та Чернівців. Крім того, на продаж виставлено офісні та виробничі приміщення, готелі, бази відпочинку й земельні ділянки.

При цьому серед об’єктів нерухомості банку є як житло преміум-класу, так і доступні всім пропозиції житла в новобудовах.

До кінця року банк планує виставити на продаж понад 900 об’єктів нерухомості. З повним переліком об’єктів нерухомості, що наразі виставлені ПриватБанком на торги, можна ознайомитися за посиланням: https://privatbank.ua/ru/prodazh-bankivskoho-mayna.

Читайте також: ПриватБанк підтримав родину патрульного, який загинув у Харкові