ПриватБанк та Mastercard подарували харків’янину подорож до Франції

11.09.2017 10:20 Суспільство
Фото: privatkharkov.blogspot.com Фото: privatkharkov.blogspot.com
У подорож переможець акції відправиться вже наприкінці вересня.

Три чарівні дні в осінньому Провансі, проживання у чотиризірковому готелі, екскурсії, безкоштовні трансфер та авіаквитки  - і все це лише за розрахунки карткою Mastercard Gold в Інтернеті. Саме так ПриватБанк та Mastercard заохочують та підтримують своїх відданих клієнтів.

Олексій Макаренко, харківський адвокат, вже і забув, коли став клієнтом ПриватБанку. Користується майже всіма сервісами для фізичних осіб. Особливо виділяє Приват24 та депозитні програми. Віддає перевагу безготівковим розрахункам, тому часто користується банківською карткою ПриватБанку, навіть за кордоном. 

- Зазвичай люди не вірять у “безкоштовний сир”, - розповідає переможець акції Олексій Макаренко. - Так само і я, після першого повідомлення про виграш подумав про шахраїв. Навіть коли мені ще раз зателефонували і запропонували прийти за сертифікатом, я із сумнівами звернувся до свого персонального менеджера у ПриватБанку і тільки після цього повірив у свою удачу. Дуже щасливий, що зможу вперше відвідати Францію. 

- ПриватБанк та Mastercard постійно проводять заохочувальні акції для клієнтів, - пояснює заступник директора ГРУ ПриватБанку у Харківській області, керівник напрямку “Кредитні картки” та “Gold-клуб” Олена Кайкова. - Для участі у них іноді не треба навіть реєструватися і тим більше витрачати додаткові кошти. Достатньо розраховуватися картками за товари та послуги або накопичувати за це спеціальні бонуси. Акцій безліч. Серед призів - цікаві подорожі, сучасні гаджети, сувеніри, грошові премії. Переможці визначаються випадковим чином комп'ютерною програмою що не кожного тижня. 

Тільки цього року клієнти ПриватБанку - мешканці Харківської області стали переможцями кількох акцій і вже відвідали кінофестивалі у Берліні та Каннах, побували у гастрономічному турне по Грузії, стали свідками фіналу Євробачення та поспівали на легендарному музичному фестивалі “Сігет” у Будапешті. Дізнатися про актуальні акції та умови участі у них можна на сайтах ПриватБанку та Mastercard.

Автор: Администратор сайта