ПриватБанк відкрив фінансування пляжного туризму

Promo
21.03.2019 17:45 Суспільство
Фото: delo.ua Фото: delo.ua
ПриватБанк відкрив новий сезон програми пільгового фінансування туристичного бізнесу «ТурКУБ» для підприємців, які ведуть бізнес на узбережжі Чорного та Азовського морів.

Як повідомив керівник напрямку «Малий і середній бізнес» ПриватБанку Сергій Клюєв, у рамках програми «ТурКУБ» ПриватБанк надає фінансування з адаптованими під специфіку бізнесу графіками погашень.

– Ми впровадили спеціальні проекти фінансування для розвитку найперспективніших для України галузей економіки, орієнтуючись на розвиток саме малого та середнього бізнесу, – говорить Сергій Клюєв. – Умови програми «ТурКУБ» розроблено з урахуванням вимог і специфіки роботи сектора сезонного туризму та максимально наближено до реального таймлайну роботи такого бізнесу.

Сума фінансування банком сезонних турпідприємств, готелів, ресторанів чи кафе може сягати 1 млн грн, а ставка за користування кредитом становитиме 1,8 % на місяць від початкового розміру позики (у тому числі в разі дострокового погашення кредиту).

Для підготовки до літнього сезону клієнти ПриватБанку, які мають бізнес у населених пунктах на узбережжі Чорного та Азовського морів, зможуть отримати кредит до кінця червня з обов’язковим погашенням «тіла» кредиту в липні-вересні та щомісячним погашенням відсотків.