Сергія Чернова обрано Почесним президентом Харківського дипломатичного клубу

25.05.2021 14:04 Суспільство
Фото: oblrada.kharkov.ua Фото: oblrada.kharkov.ua
Депутат Харківської обласної ради Сергій Чернов став Почесним президентом Харківського дипломатичного клубу. Інавгурація відбулася 24 травня під час урочистого прийому в Клубі.

24 травня відбувся урочистий прийом Харківського дипломатичного клубу. Відкриваючи урочисту частину заходу, президент Клубу – Почесний консул Республіки Казахстан у Харкові Емін Наджафлі – зазначив, що створене почесними консулами об’єднання є платформою для спілкування, обміну та реалізації спільних проєктів на міжнародному рівні. 

–    Ведеться системна робота зміцнення вже існуючих відносин та розвитку нових зв’язків, – підкреслив Емін Наджафлі.

Читайте також: Сергій Чернов: Децентралізацію активно почали, але на другому етапі застрягли

Під час прийому багато привітань отримав депутат Харківської обласної ради Сергій Чернов, його було обрано Почесним президентом Харківського дипломатичного клубу. 

–    Сергій Іванович зробив значний внесок у розвиток міжнародних зв’язків регіону і на посаді голови обласної ради, і у складі делегації України в Конгресі місцевих і регіональних влад Ради Європи. Харківська обласна рада й надалі приділятиме пріоритетну увагу розвитку контактів з іноземними партнерами, як у дипломатичній площині, так і в сфері міжрегіонального європейського співробітництва, – зазначив під час свого виступу на прийомі голова Харківської обласної ради Артур Товмасян.

Також під час заходу звання почесних членів Клубу отримали Надзвичайний та Повноважний посол України в Республіці Казахстан (2009-2013) та Китайській Народній Республіці (2013-2019) Олег Дьомін, голова української делегації у ПАРЄ Марія Мезенцева, ректор Національного фармацевтичного університету Алла Котвицька, кінознавець, доцент кафедри кіно та телебачення Харківської державної академії культури Володимир Миславський.

Довідка: Дипломатичний клуб – це добровільне об’єднання, в засіданні якого можуть брати участь не тільки дипломати, а й представники різних організацій. Основна мета діяльності клубу – популяризація міста Харкова та розвиток міжнародного співробітництва.

Автор: Андрій Соха