Школи і дитсадки отримають сучасне обладнання

09.08.2017 06:45 Суспільство
Фото з соцмереж Фото з соцмереж
Освітні заклади Харківської області готуються розпочати навчальний сезон. Так, для більше сорока шкіл області закупили нові кабінети, а ще десять - отримають мультимедійне обладнання.

Окрім оновлення обладнання, у навчальних закладах регіону продовжують ремонтні роботи.
- Цього року за рахунок обласного бюджету нове обладнання та меблі для оснащення кабінетів математики, хімії, фізики, біології й географії придбали для 41 загальноосвітнього навчального закладу в десяти районах, трьох містах та трьох ОТГ, - відзначила керівник ХОДА Юлія Світлична.

Так, нові кабінети з’являться в школах Балаклійського, Близнюківського, Богодухівського, Валківського, Вовчанського, Дворічанського, Золочівського, Нововодолазького, Печенізького, Сахновщинського районів, міст Куп’янськ, Лозова, Первомайський, а також Старосалтівської, Мереф’янської та Чкаловської об’єднаних громад.

Також учні десятьох загальноосвітніх навчальних закладів Красноградського, Нововодолазького, Первомайського та Печенізького районів, міста Первомайський і двох громад – Старосалтівської та Роганської матимуть змогу підкріплювати свої знання за допомогою мультимедійного обладнання.

У вересні розпочнуть ремонт траси Харків - Охтирка

Обладнання оновили й у дитсадках регіону. Так, було проведено оснащення пралень та харчоблоків у семи дошкільних навчальних закладах Золочівського, Ізюмського, Красноградського, Первомайського районів та міста Первомайський, облаштовані тіньові навіси та пісочниці з навісом на ігрових майданчиках у трьох дошкільних навчальних закладах Близнюківського та Первомайського районів, придбано комплекти меблів для дошкільного підрозділу Петрівського навчально-виховного комплексу Красноградського району.

Олександр Ушаков

Автор: Администратор сайта