Топ 5 побутових приладів для сучасної домогосподарки

25.06.2021 14:13 Суспільство
Пройшли часи, коли домогосподарки відчищали білизну на пральній дошці та кип'ятили її у спеціальній ємності, одним оком поглядаючи на курку в застарілій духовці. Розвиток сучасних технологій дозволив спростити безліч речей, які раніше викликали чимало труднощів. Ігнорувати кращі побутові прилади просто немає сенсу, тому ми склали список з п'яти видів техніки, які стали незамінні для домогосподарок.

Миючий пилосос

Якщо ви намітили генеральне прибирання будинку, то миючий пилосос стане ідеальним помічником у вирішенні цього завдання. Серед переваг використання цього приладу:

- економія часу і коштів — прибирання займає мінімум часу, а наявність різних насадок дозволить заощадити на покупці щіток, швабр і інших речей;

- функціональність — миючий пилосос не тільки виконає вологе прибирання підлоги, але також відчистить килим, видалить пил всередині матраца і вимиє вікна.

Додатковий плюс — очищення повітря. Наприклад, багато апаратів, які можна замовити в офіційному інтернет-магазині BOSCH, оснащуються спеціальними фільтрами.

Мультиварка

З цим дивом техніки вам більше не доведеться відволікатися на кухонну плиту. Підготуйте інгредієнти та киньте їх в мультиварку, все інше вона зробить сама. Ця машина може приготувати безліч страв, починаючи від гарбузової каші і закінчуючи супом харчо. Особливо привертають увагу останні моделі, якими можна керувати на відстані за допомогою смартфона.

Апарат для миття вікон

Не тільки корисний, але і безпечний гаджет. Робот для миття вікон — досить новий тип техніки, який самостійно миє вікна, присмокчуючись до скла. Не варто недооцінювати його послуги, адже цей процес може виявитися досить небезпечним, особливо мова йде про миття вікон у квартирах багатоповерхових будинків. Звичайно, такий агрегат коштує недешево, проте економія часу і власна безпека коштують набагато дорожче.

Морозильна камера

Готуйте санчата влітку… Стоп! Ми ж не в XVIII столітті. Наріжте свіжі овочі в літній період і покладіть їх морозильну камеру. Взимку ви отримаєте необхідну кількість вітамінів, діставши з засіків справжній скарб для організму.

Робот-пилосос

Коли немає часу на генеральне прибирання, цей гаджет завжди прийде на допомогу, самостійно позбувшись дрібного сміття. Звичайно, він не замінить миючий пилосос, але цілком впорається з підтриманням чистоти в будинку.