У Харківській області шляховики приводять до ладу чотири мости (фото)

13.09.2023 15:55 Суспільство
Фото: Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Харківській області Фото: Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Харківській області

У Харківській області для забезпечення логістики шляховики підтримують у належному стані мостові споруди. Наразі роботи з експлуатаційного утримання проводять на 4 мостах. 

Про це «Слобідський край» пише з посиланням на Службу відновлення та розвитку інфраструктури в Харківській області.

На автомобільній дорозі М-29 Харків – Красноград – Перещепине – Дніпро (в межах Красноградського району) дорожники провели наступні роботи на штучній споруді: 

  • заміна перехідної плити
  • заміна деформаційних швів
  • засипання розмивів конуса штучної споруди
  • встановлення, ремонт та фарбування бар‘єрного і перильного огородження 

Наразі продовжуються роботи з влаштування водовідвідних лотків.

Харківська область, ремонт мосту

Нагадаємо, нещодавно у Харківській області шляховики почали капітальну відбудову ще одного мосту, зруйнованого в лютому 2022 року внаслідок російської агресії. Це 18-й міст, який планують капітально відбудувати на Харківщині.

Нагадаємо також, що у Печенізькій та Чкаловській громадах Харківської області тривають ремонтні роботи на трасі станцiя Гракове – Базалiївка – гребля, яка є складовою альтернативного маршруту до Вовчанської та Великобурлуцької громад. 

Раніше ми  писали, що у Харківській області шляховики підтримують у належному стані дороги державного значення, зокрема ті, які з'єднують нашу область з Луганською та кордон з росією.

Більше новин Харківська область читайте на нашому сайті. 

Автор: Галина Гришко

Теги: