На Харківщині триває відновлення доріг та мостів: де працюють шляховики

23.08.2023 07:53 Суспільство

У Харківській області шляховики підтримують у належному стані дороги державного значення, зокрема ті, які з'єднують нашу область з Луганською та кордон з росією.

Про це «Слобідський край» пише з посиланням на Службу відновлення та розвитку інфраструктури у Харківській області.

Дорожники ліквідують руйнування покриття гарячою асфальтобетонною сумішшю на державних дорогах:

  • Р-78 Харків – Зміїв – Балаклія – Гороховатка
  • Т-21-11 Чугуїв – Печеніги – Великий Бурлук
  • Р-79 /М-18/ – Сахновщина – Ізюм – Куп’янськ – КПП «Піски» - ліквідували аварійну ямковість на маршруті Ізюм – Гороховатка

Також на автомобільній дорозі М-29 Харків – Красноград – Перещепине – Дніпро, у зв‘язку з великою інтенсивністю руху вантажного транспорту, на двох штучних спорудах ремонтують проїзну частину мостів. Наразі стартували роботи із заміни деформаційних швів на двох мостах.

На інших ділянках доріг ремонтують металеве бар’єрне огородження, вирівнюють дорожні знаки та проводять механізований покіс трави.

Нагадаємо, у Харківській області шляховики відновлюють дорогу Мартове – Хотімля – Старий Салтів, зруйновану під час активних бойових дій. Станом на зараз на дорозі вже влаштували понад 13 кілометрів вирівнювального шару.

Також шляховики працюють на дорозі Харків-Золочів-КПП «Олександрівка»

Нагадаємо також, у Харківській області в межах селища Хорошеве дорожники влаштували вже 2,4 кілометра шару покриття з асфальтобетонної суміші.

Більше новин Харківська область читайте на нашому сайті. 

Автор: Галина Гришко

Теги: