У Харківській області шляховики ремонтують дорогу Ізюм – Барвінкове

27.09.2023 12:51 Суспільство
Харківська область, ремонт дороги / Фото: Служба відновлення у Харківській області Харківська область, ремонт дороги / Фото: Служба відновлення у Харківській області

У Харківській області шляховики працюють на стратегічно важливих маршрутах. Наразі виконуються роботи на трасі Ізюм – Барвінкове, якою проходять основні логістичні коридори.

Про це «Слобідський край» пише з посиланням на Службу відновлення та розвитку інфраструктури у Харківській області.

Наразі на трасі Ізюм – Барвінкове шляховики виконують ямковий ремонт гарячою асфальтобетонною сумішшю.

На інших дорогах державного значення робочі замінюють металеві бар’єрні огородження, герметизують шви та тріщини, ремонтують дерев’яні настили, замінюють деформовані шви тощо.

Харківська область, ремонт дороги Ізюм – Барвінкове

На трасі Ізюм – Барвінкове роблять ямковий ремонт / Фото: Служба відновлення у Харківській області

Харківщина, ремонт дороги, вересень 2023

Ремонт дороги Ізюм – Барвінкове, вересень 2023 / Фото: Служба відновлення у Харківській області

Нагадаємо, у Харківській області шляховики завершують ремонт траси «/М-03/ – станцiя Гракове – Базалiївка – гребля», яка пролягає через Печенізьку та Чкаловську громади. 

Також у Харківській області шляховики підтримують у належному стані дороги державного значення, зокрема ті, які з'єднують нашу область з Луганською та кордон з росією.

Раніше ми писали, що у Харківській області шляховики почали капітальну відбудову ще одного мосту, зруйнованого в лютому 2022 року внаслідок російської агресії. Це 18-й міст, який планують капітально відбудувати на Харківщині.

Більше новин Харківська область читайте на нашому сайті. 

Автор: Галина Гришко