У Харкові проведуть безоплатні тренінги з тактичної медицини

15.03.2023 14:50 Суспільство
Фото: «Солом’янські котики» Фото: «Солом’янські котики»

Київський благодійний фонд «Солом’янські котики» запрошує охочих на тренінги з домедичної допомоги для цивільних «Stop the Bleed», які проведуть у Харкові.

На тренінгах будуть навчати зупиняти критичні кровотечі, які є найпоширенішою причиною смерті поранених.

Про це повідомляє «Слобідський край» з посиланням на БФ «Солом’янські котики».

«Гарантуємо, що під час тренінгу ви дійсно навчитеся докручувати турнікети, розрізняти критичні і некритичні кровотечі, якісно тампонувати, а найголовніше — виконувати лише ефективні дії», – зазначили організатори.

Тренінги проведуть 17 березня, початок о 9:00 та о 14:30. З міркувань безпеки місце проведення оголосять у приватному порядку.

«Орієнтовна тривалість тренінгу 3,5-4 години. Наприкінці учасники отримають сертифікат міжнародного зразка, а також посилання на матеріали про комплектуючі аптечок, турнікети та інші корисності», – кажуть у благодійному фонді.

Більше інформації за посиланням: http://bit.ly/3YDMPpS. Реєстрація обов’язкова.

Раніше ми писали, що для дітей з Харківщини організували курси різноманітної підтримки – від арт- і лялькотерапії до робототехніки та ІТ-курсів.

Також ми писали також про те, як волонтерка з Мерефи гуртує людей, щоб допомагати іншим, а також про те, як жителям Харківщини боротися зі стресом.

 

Автор: Ксенія Карпенко