У Дергачівському районі пасажирам автобуса роздавали ручки з агітацією

25.10.2020 19:19 Вибори
Станом на 19:00 поліцейські області зареєстрували 222 повідомлення про порушення та десять кримінальних проваджень.

Так, до Дергачівського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що в селі Черкаська Лозова автобусом привезли людей до виборчої дільниці. У транспорті пасажирам роздавали ручки з агітацією. Поліцейські зібрали первинний матеріал. За даним фактом складений протокол за статтею 212-10 КУпАП. Триває перевірка.

Голова виборчої комісії у місті Первомайський повідомив правоохоронцям, що один з виборців порвав два бюлетені.

До Чугуївського відділу поліції надійшло повідомлення від спостерігача дільниці про виявлення факту фотографування бюлетенів. На місці події поліцейські встановили, що місцевий житель перед голосуванням отримав бюлетені та сфотографував їх. Після зауваження виборчої комісії він видалив фото зі свого телефона.

А в селі Хроли Харківського району на виборчій дільниці була відсутня інформація про одну з політичних партій.

Читайте також: У Золочеві виборець фотографував свій бюлетень у кабінці

У Немишлянському ВП зареєстровані три повідомлення про те, що невідомі особи роздають листівки та пропонують пройти опитування від Президента України.

Аналогічна інформація надійшла до Новобаварського відділу поліції. Також до Новобаварського ВП звернулася кандидатка в депутати. Вона повідомила, що на дільниці немає інформації про депутатів та мерів.

До Золочівського відділу поліції надійшла інформація про виявлення агітаційного плакату в селищі Золочів.

В ході моніторингу соціальних мереж працівники Слобідського відділу поліції виявили інформацію про те, що на виборчій дільниці на проспекті Героїв Сталінграда пенсіонери зіпсували бюлетень та звернулися з проханням до комісії його замінити, однак комісія їм відмовила.

Читайте також: У Лозівському районі зафіксували випадок повторного голосування

Автор: Андрій Соха