На деокупованій Харківщині відновили роботу 13 ЦНАПів

07.02.2023 19:19 Влада
На звільнених територіях Харківської області станом на 7 січня працює 87 % від загальної кількості ЦНАПів.

Про це розповів заступник начальника ХОВА Роман Семенуха, передає «Слобідський край».

За словами Романа Семенухи, відновити роботу Центрів надання адміністративних послуг не вдалося лише в двох громадах через постійні ворожі обстріли.

«У двох громадах області – Вовчанській та Дворічанській – відновити роботу ЦНАПів поки що не вдається через постійні обстріли з боку рф та активні бойові дії на території відповідних населених пунктів» , – розповів Роман Семенуха. 

Наразі Центри надання адміністративних послуг відкриті у Балаклійській, Барвінківській, Ізюмській, Борівській, Куньєвській громадах Ізюмського району; Золочівській громаді Богодухівського району; Старосалтівській, Чугуївській, Печенізькій громадах Чугуївського району; Великобурлуцькій, Куп'янській, Шевченківській громадах Куп'янського району та Дергачівській громаді Харківського району.

За словами Романа Семенухи, Департамент цифрової трансформації ХОВА провів роботу з відновлення доступу жителів громад області до 179 автоматизованих систем та реєстрів. Станом на кінець січня вдалося відновити 100 % реєстрів, які від початку повномасштабного вторгнення рф були закриті у зв'язку з ворожою агресією.

Раніше ми писали, що в деокупованому місті Ізюм відновив роботу Центр надання адміністративних послуг. У Балаклії Центр надання адміністративних послуг відновив свою роботу 22 грудня.  

У Центрі надання адміністративних послуг у місті Харків відновлено надання послуг у сфері земельних відносин Державного земельного кадастру. 

Головні новини Харківська область читайте на нашому сайті.

Автор: Галина Гришко