Нові вибори пройдуть улітку на Харківщині

23.05.2016 09:13 Влада
Фото: newsradio.com.ua Фото: newsradio.com.ua
ЦВК призначив перші вибори у двох об’єднаних громадах Харківщини.

Це народне волевиявлення пройде у Мереф’янській та Чкаловській об’єднаних громадах. Там місцеві мешканці обиратимуть у неділю 31 липня нові органи місцевого самоуправлінняВідповідну постанову № 124 Центральна виборча комісія прийняла 20 травня.

- До Центральної виборчої комісії разом із супровідними листами надійшли звернення Рівненської та Харківської обласних державних адміністрацій з доданими до них документами щодо прийняття Комісією рішення про призначення перших виборів депутатів сільських, селищних та міської рад об’єднаних територіальних громад і відповідних сільських, селищних та міського голів у зв’язку з утворенням у зазначених областях об’єднаних територіальних громад, - ідеться в Постанові ЦВК.

Харківська область - перша в рейтингу по Україні (Інфографіка)

Розглянувши вказані звернення, ЦВК встановила їх відповідність вимогам Конституції України та законів України, а також Порядку призначення перших виборів депутатів сільських, селищних, міських рад об’єднаних територіальних громад та відповідних сільських, селищних, міських голів, затвердженому постановою Комісії від 12 лютого 2016 року № 32.

Відповідно до рішення ЦВК, виборчий процес у цих об’єднаних громадах розпочнеться 11 червня.

Максим Грек

Автор: Администратор сайта