Олега Синєгубова визнали найкращим очільником ОВА

24.02.2023 14:29 Влада
Начальника Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова визнали найкращим очільником ОВА та відзначили премією «Державник року».

Про це «Слобідський край» пише з посиланням на пресслужбу ХОВА.

Відзнаку начальник ХОВА отримав за організацію оборони Харкова та Харківської області, деокупаційні та відновлювальні заходи у населених пунктах області в умовах повномасштабної війни.

«Дуже приємно отримати відзнаку від Київської школи державного управління імені Сергія Нижного. Ця робота є результатом титанічних зусиль всієї команди Харківської обласної військової адміністрації, військових районних, міських та селищних адміністрацій. Це результат роботи людей, які не відступили, а залишилися на своїх робочих місцях і в надважких умовах змогли встояти і втримати ситуацію. Харків та Харківська область – під українським прапором, і за це першочергово дякуємо ЗСУ, а також підрозділам ДСНС, Нацполіції, Нацгвардії, волонтерам», – сказав Олег Синєгубов.

Читайте також: Олег Синєгубов: Після Перемоги на нас чекає величезний фронт робіт з відновлення Харківщини

Начальник ХОВА підсумував, що зараз кожен на своєму фронті відстоює українські землі заради спільної перемоги.

Нагадаємо, Олег Синєгубов вважає, що російські військовослужбовці не відмовилися від ідеї захопити Харківську область. Не рахуючись з втратами техніки та живої сили, вони продовжують атакувати населені пункти регіону.

Нагадаємо також, нещодавно ми публікували відповідь Збройних Сил стосовно можливого наступу на Харків та Куп'янськ. Детальніше про це розповів речник Східного угруповання військ ЗСУ Сергій Череватий.

Головні новини Харківська область читайте на нашому сайті.

Автор: Галина Гришко