Пошкоджені будинки: наслідки чергового обстрілу Дергачівської громади

15.04.2022 12:04 Дергачі
Фото: sumy.today Фото: sumy.today
14 квітня російські окупанти знову обстріляли Дергачівську громаду Харківської області – у двох населених пунктах пошкоджені будинки.

Російські окупанти знову обстріляли місто Дергачі і селище Слатине. Про це повідомляє Дергачівський міський голова Вячеслав Задоренко.

– Поточна доба (14 квітня. – Прим.) знову була неспокійною. На території громади тривають бойові дії, і окупанти продовжують бомбардувати цивільні об’єкти нашого міста, селищ та сіл Дергачівської громади. Сьогодні внаслідок обстрілів постраждали житлові будинки в Дергачах та Слатиному. Інформації про поранених або загиблих не надходило, – розповів Дергачівський міський голова. – Русько-Лозівський, Проходівський, Токарівський, Козачолопанський старостати та Цупівка Прудянського округу залишаються під контролем ворога. Окупаційні війська не дозволяють постачати гуманітарну допомогу до цих територій.

За словами Вячеслава Задоренка, вчора, 14 квітня, у громаді розпочали видавати гуманітарну допомогу, надану за ініціативою Президента України Володимира Зеленського. Президентські продовольчі пакети та іншу допомогу отримали жителі Дергачів, Шовкоплясів, Ємців, Безруків, Слатиного, Прудянки. Сьогодні, 15 квітня, ця робота продовжиться.

Читайте також: Двоє дітей отримали поранення внаслідок ворожого обстрілу Золочівської громади

Екстрені та комунальні служби Дергачівської громади продовжують працювати в режимі воєнного часу, відновлюючи пошкоджені комунікації, забезпечуючи життєдіяльність громади.

– У зв'язку з відсутністю з технічних причин централізованого водопостачання на районі «Посьолок», організовано стаціонарний пункт відбору води для населення біля колишнього магазину «15» по вулиці Центральній, – сказав очільник Дергачівської міськради.

Автор: Савелій Мякушко