Прорив на українському кордоні. Пункт пропуску "Довжанський" контролюють козаки

10.06.2014 08:20 Суспільство
http://fakty.ictv.ua/ http://fakty.ictv.ua/
Українські прикордонники фіксують незаконне переміщення людей через україно-російський кордон у зачиненому пункті пропуску "Довжанський",

 який офіційно є зачиненим і російська сторона не має пропускати через нього людей. Про це повідомили у Держприкордонслужбі.

"Офіційно пункт пропуску "Довжанський" зачинено. І згідно україно-російським угодам, якщо одна із сторін повідомляє про припинення функціонування пункту пропуску, інша автоматично також припиняє пропуск.

Україна офіційно поінформувала російських колег про припинення пропуску через ПП "Довжанський" Однак за нашими даними на цьому пункті пропуску спостерігається рух через кордон транспорту та переміщення громадян через російсько-український кордон.
Наразі МЗС України готує відповідні документи та офіційне звернення на міжнародному рівні щодо дотримання угод", - зазначили у ДПС.

Так звані представники першої Луганської козацької сотні встановили блокпост біля пункту пропуску "Довжанський" на кордоні з Росією.

"Рішення про пропуск кордону приймають представники місцевої міліції, яка перейшла на бік ополченців", - відзначає видання "112 Україна.

За словами "керівника" КПП Юрія, пасажиропотік на цій ділянці досить великий.

Автор: Администратор сайта