Іноземець очолив Балаклійський цементний завод

27.03.2013 12:26 Економіка
http://www.uacement.com/ http://www.uacement.com/
Компанія «Євроцемент - Україна» , яка входить до російського холдингу «Євроцемент-груп», отримала нового керівника. Ним став росіянин Олег Лопатін.

За останні вісім років у компанії «Євроцемент-Україна» змінилося чотири директори.

26 березня наглядова рада компанії «Євроцемент-Україна» звільнила з посади генерального директора Віталія Горголюка, повідомляє Forbes.ua.

У своєму повідомленні компанія пояснює це закінченням контракту 23 квітня 2013 року. Горголюк працював генеральним директором з 23 квітня 2012 року. Замість нього компанію очолить росіянин Олег Лопатін. До цього він працював генеральним директором ЗАТ «Подгоренський Цементник» (Воронеж), який також входить у склад холдингу. У 1979 році він закінчив Московський інститут сталі і сплавів за фахом «Інженер-металург, Металургія чорних металів». Олегу Петровичу Лопатіну 61 рік. 

Виручка української «дочки» «Євроцемента» в 2011 році - 1,4 млрд гривень. За 2012 компанія ще не звітувала. У склад «Євроцемент-Україна» входить два цементних заводи у Балаклій (Харківська область) та Краматорську (Донецька область). Компаныя практично не виробляє власного клінкеру (гранули діаметром до 4 см спеченої суміш вапняку і глини), а лише використовує імпортований – російський – клінкер для кінцевого помолу цементу.

Як вже повідомляв СК Балаклійський цементний завод в цьому році перевірить Державна архітектурно-будівельна інспекція.

 

Джерело: Forbs.ua
Автор: Администратор сайта