М. Добкін та С. Чернов вшанували визволителів Харкова (ФОТО)

23.08.2012 09:01 Суспільство

Заходи з нагоди Дня визволення Харкова від фашистських загарбників пройшли сьогодні на Меморіалі Слави в Лісопарку, біля пам'ятника Воїну Визволителю, а також біля пам'ятника маршалу Жукову.

Голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін, голова Харківської обласної ради Сергій Чернов, Харківський міський голова Геннадій Кернес поклали квіти до меморіалу і вшанували загиблих хвилиною мовчання.


Голова обласної ради Сергій Чернов зазначив, що Харківщина - наша мала батьківщина, яка має свої традиції і ніколи їх не зраджує. Харків завжди пам’ятає своїх героїв і вшановує пам’ять визволителів, пише сайт облради.


ФОТОРЕПОРТАЖ ПОВНІСТЮ ДИВІТЬСЯ ТУТ

Також на площі Свободи проходить святкова виставка військової техніки і ретроавтомобілів. Виставку проводить Харківський технічний клуб «Самоходъ». В експозиції показано радянські автомобілі і мотоцикли воєнних років, американський джип «Віліс», зброю. Раритетну техніку також виставили власники цивільних ретроавтомобілів - ексклюзивних моделей «Мерседес», «Опель», «Форд», «Шевроле» тощо.

Автор: Администратор сайта