Папа Римський благословив закоханих

14.02.2014 15:55 Культура
http://life.obozrevatel.com/ http://life.obozrevatel.com/
Молитва може допомогти закоханим зберегти любов на довгі роки.

Про це сказав Папа Франциск під час зустрічі з зарученими парами в День святого Валентина на площі Святого Петра у Ватикані, - пише “Обозреватель”.

Звертаючись до закоханих, Папа запитав: "Чи можливо полюбити назавжди?" Сам відповідаючи на своє питання, він визнав, що в сучасному світі важко робити певний вибір на все життя. Серед закоханих пар поширена така логіка : "Ми разом, поки є любов. А потім - до побачення. Так закінчується шлюб" , - сказав понтифік.

"Любов - це емоції, це "психофізика", але це також і відносини", - нагадав Папа. "Це реальність, яка зростає, яка будується, як будинок . Але цей будинок будується разом, а не поодинці ", - сказав понтифік.
" Будуйте будинок своєї любові, своїх відносин разом, допомагаючи одне одному. Будуйте будинок, щоб оселитися в ньому назавжди", - закликав він.

Папа Франциск нагадав молитву "Отче наш", в якій є слова: "Хліб наш насущний дай нам сьогодні". І запропонував закоханим іноді замість слова "хліб" вимовляти слово "любов" . "Наша щоденна любов - це наш справжній хліб для душі. Жінка і чоловік зростають у вірі, а Господь може збільшити нашу любов", - сказав Папа і закликав закоханих не забувати молитися одне про одного і про свою любов.

Джерело: Обозревателя
Автор: Администратор сайта