Чоловік передпенсійного віку вживав наркотики кілограмами

http://rupor-pmr.ru/ http://rupor-pmr.ru/
На Харківщині у селянина конфіскували 3 кг канабісу та 25 кущів коноплі.

Як передає ГУ МВС України у Харківській області, до чергової частини Борівського РВ звернулись мешканці села Підлиман Борівського району. Люди розповіли, що їх односелець вживає наркотики, а на території домоволодінні вирощую наркотичні засоби рослинного походження.

У сараї 55-річного чоловіка міліція дійсно виявила та вилучила суху подріблену речовину рослинного походження — канабіс. Наркотик зберігався у скляних банках. Загальна вага становила близько 3-х кілограм.

Крім того, на подворі було виявлено посів та вирощування 25 кущів коноплі. Як пояснив домовласник, наркотичну речовину він зберігав та вирощував для власного використання без мети збуту. Чоловік вже має кримінальне минуле три роки потому він вже відбував покарання за аналогічний злочин.

Дану подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч.2 статті 309,( Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) та ч.1 статті 310 (Посів або вирощування снотворного маку чи конопель) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до восьми років.

Автор: Администратор сайта