Мешканців будинку біля Південного вокзалу заселять у готель

http://www.city.kharkov.ua http://www.city.kharkov.ua
О 14:00 мешканців повезуть на гарячий обід.

Мешканців постраждалого внаслідок пожежі будинку на вул. Червоноармійській, 8/10в тимчасово розселять у готелі «Турист».

 Про це сьогодні, 16 лютого, в ході огляду місця події повідомила заступник Харківського міського голови з питань охорони здоров'я та соціального захисту населення Світлана Горбунова-Рубан, - повідомляють на сайті Харківської міської ради.

Вона зазначила, що цей готель буде наданий всім, кому потрібно житло. Зараз виявили бажання оселитися тільки п'ять людей. Але слід зазначити, що зараз соціальні служби реєструють мешканців, чиї квартири постраждали, і на даний момент зареєстрована половина з них (всього - 35 чол.).

За її інформацією, зараз на ділянці комунального підприємства «Жилкомсервіс», який знаходиться по сусідству з будинком, всі нужденні можуть отримати гарячий чай, бутерброди й печиво. Зараз на найближчій ділянці комунального підприємства «Жилкомсервіс» жителі реєструються й пишуть заяви на отримання коштів з міського бюджету.

О 14:00 від будинку відправиться автобус, який доставить мешканців у кафе, де вони отримають повноцінний гарячий обід.

Зазначимо, зараз біля будинку, що горів, чергують співробітники МНС, «швидка», соціальні служби, правоохоронці.

Міська влада організувала роботу спеціального автобуса, який, починаючи з 14.00 сьогоднішнього дня, буде перевозити речі мешканців постраждалих квартир у готель «Турист. Із завтрашнього дня автобус курсуватиме між готелем «Турист» та постраждалим будинком, починаючи з 9:00. Графік роботи наступний: виїзд від готелю о 9:00, 12:00, 14:00 і т.д. Виїзд від дому - об 11:00, 13:00 і т.д.

Автор: Администратор сайта