У Роганській громаді ремонтують дороги (Фото)

12.10.2017 10:20 Область Online
Фото: Newbud.ua Фото: Newbud.ua
В селищі Рогань уже відремонтували вулиці Горького та Кузьміна, а найближчим часом візьмуться й за інші проблемні ділянки населених пунктів громади.

У Роганській ОТГ, яка у рамках державної допомоги отримала 4,95 млн грн, комісія Мінрегіону відібрала шість інфраструктурних проектів, які стосуються капітального ремонту дорожнього полотна.

– Найболючіша тема для нас, як і для багатьох інших громад, – це дороги, – каже селищний голова Федір Шевченко. – Тому за рахунок субвенції ми хочемо почати вирішувати це питання.

Завдяки цій допомозі в селищі Рогань уже відремонтували вулиці Горького та Кузьміна, а найближчим часом візьмуться й за інші проблемні ділянки населених пунктів громади.

Приміром,  у селищі Докучаєвське нова дорога з’явиться по вулиці Миру та в районі навчального містечка ХНАУ ім. В. В. Докучаєва. Відремонтують дорогу і в селі Хроли (вулиця Польова) та селі Логачівка (вулиця Миколаєва).


Вулиця Горького, селище Рогань.

– Загальна кількість квад­ратних метрів (відремонтованої дороги. – Ред.) сягає майже 4000, – додав голова. –  Частину ми вже реалізували, а частину завершимо до кінця жовтня.


Вулиця Кузьміна, селище Рогань.


Вулиця Кузьміна, селище Рогань.

Нагадає­мо, допомогу з державного бюджету на формування інфра­структури об’єднаних територіальних громад розподілили відповідно до площі території та чисельності сільських жителів. Тож чим більша кількість сільських жителів і площа території – тим більший обсяг субвенції отримала ОТГ.

Читайте також: Американська хокейна команда зіграє у Харкові

Продовження про цікаві проекти громад, які втілюються на Харківщині, читайте у статті.

Олександр Ушаков

Джерело: SLK
Автор: Менеджер сайта